Anahtar Deliği - Trabzon Üniversitesinde atamalar neye göre yapılıyor? - 09.06.2022

Trabzon Üniversite merkez kampusu ve ilçelerde bulunan bölümlere yapılacak olan yeni görevlendirmeler de Üniversite yönetiminin liyakati değil de siyasilerin taleplerini esas alarak görevlendirme yaptığı iddia edildi.

Anahtar Deliği - Trabzon Üniversitesinde atamalar neye göre yapılıyor? - 09.06.2022

ALDATMAYIN; EN UCUZ AKVARYUM TRABZON DEĞİLDİR!

CHP Ortahisar Merkez İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e tepki gösterdi. Trabzon Akvaryum’un Türkiye’nin en ucuz giriş biletli Akvaryumu olduğunu iddia eden Genç’e sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.
Oyman, şu görüşlere yer verdi;

Komik duruma düştünüz Sayın Genç, yakışmıyor, hayretle karşılıyorum. İnsanın yaratmak istediği algı tutmayınca ne yapacağını şaşırıyor demek ki. Yazık!

Eskişehir’de akvaryum fiyatının düşük olduğu bir iddia değil gerçektir, ister siteyi ziyaret edebilir isterseniz telefonla sorabilirsiniz.

Eskişehir sualtı dünyası’ bir akvaryum projesidir. Adında akvaryum geçmiyor diye kimse kendini kandırmasın, Trabzon halkını hiç kandırmasın. Hatırlatmanız iyi oldu; 20 TL’lik sivil biletle hem hayvanat bahçesini hem de akvaryumu gezebiliyorsunuz. Ayrı bir ücret yoktur.

Ahmet Metin Genç, “Eskişehir’de müstakil Hayvanat Bahçesinde ayrı giriş ücreti verirsiniz. Orada bir kısım deniz canlılarının teşhir edildiği alandır. Akvaryum çalışması değildir. Yine söylüyorum en ucuz akvaryum bizim projemizdir” dedi.

DEMELİ AMELİYAT OLDU

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, Ankara ameliyat oldu. Başarılı bir operasyon geçiren Demeli’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Haber61 ailesi olarak kendisine acil şifalar diliyoruz.

CORA’YA ZİYARET

Trabzon Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Murat Günaydın ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Milletvekili Salih Cora’yı, TBMM’de bulunan makamında ziyaret ettiler. Günaydın, servis araçları esnafının sorunları hakkında Cora’ya bilgi verdi. Salih Cora, yapığı açıklamada, değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerinin bize ilettikleri sorunların çözümü hususunda gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’A TRABZONLU BAŞKAN!

2 Ligde mücadele veren Zonguldak Kömürspor’un başkanlığına Trabzon’un Hayrat İlçesi nüfusuna kayıtlı iş insanı Sabit Tanış Topaloğlu seçildi. Topaloğlu aynı zamanda, Romanya Trabzonlular Dernek Başkanlığı görevini sürdürüyor.

Trabzon Üniversitesinde atamalar neye göre yapılıyor?

Trabzon Üniversite merkez kampusu ve ilçelerde bulunan bölümlere yapılacak olan yeni görevlendirmeler de Üniversite yönetiminin liyakati değil de siyasilerin taleplerini esas alarak görevlendirme yaptığı iddia edildi. Üniversite’nin değişik bölümlerine yeni atanacak olan öğretim görevlileri ve dış tayinlerle talepte bulunan akademisyenlerin puan, derece, tecrübelerine ve başarılarına bakmaksızın tamamıyla siyasi otoritenin referansı ile işe alındıkları ifade ediliyor. Bu konu mağdur olduklarını ifade eden öğretim görevlileri Üniversite yönetiminin adil davranmadığını vurguladılar. Konu ile ilgili olarak iddialara Üniversite yetkililerinin nasıl bir cevap vereceği merak konusu…

KUVVETLİ, SAHAYA İNDİ!

Geçtiğiz günlerde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara’da bir görüşme yapan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Trabzon’a döner dönmez ayağını tozu ile olası erken seçim için çalışmalarına start verdi. Başkent dönüşü ilk ziyaretini Yomra’ya yapan Azmi Kuvvetli, kurmaylarıyla birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Trabzon’daki İYİ Parti teşkilatlarına “artık daha çok sahada olacağız” talimatı veren Kuvvetli, her gün bir ilçeye giderek vatandaşların sorunlarını dinleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler