Anahtar Deliği - Karamollaoğlu’ndan Trabzon Çıkarması! - 06.06.2022

Sadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Haziran ayı içerisinde iki günlük ziyaret kapsamında Trabzon’a gelecek.

Anahtar Deliği - Karamollaoğlu’ndan Trabzon Çıkarması! - 06.06.2022

Saadet Partisi atağa geçti…

Türkiye’de 280 bin üyesi bulunan Saadet Partisi’nde, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu teşkilatlara, Mayıs ayı içerisinde Türkiye genelinde 50 bin üye yapılması konusunda talimat verdi. İllerin nüfus sayısına göre kotalar belirlendi. Trabzon’a verilen 600 yeni üye hedefini Mayıs ayı içinde tutturan İl Başkanı Cevat Kurt, geçtiğimiz günlerde Başkent’te genel Başkan Temel Karamollaoğlu tarafından plaketle ödüllendirildi. Kurt başkanlığındaki Sadet Partisi teşkilatı kotayı tutturan birinci il oldu…

Uzungöl Platformu çok kararlı!

Uzungöl’deki sorunları çözümü için bölgedeki sivil toplum örgütleri ve is insanları bir araya gelerek ortak hareket etme kararı aldı. En önemli sorunlarının imar ile ilgili olduğunu vurgulayan platform üyeleri konuyla ilgili olarak çözüm aradıklarını ve karşılarında muhatap bulamadıklarını söylüyorlar. Katıldığımız toplantılar, yaptığımız araştırmalar neticesinde gizli bir elin Uzungöl’deki imar sorununu çözmek istemediği ve buradaki rantı ele geçirmek için pusuya yattığı yönünde. Uzungöl Platformu’nun bundan sonra bu işin sonunu bırakmayacağı ve sorun çözülünceye kadar geri adım atmayacağı çok açık görülüyor. Bu direniş ve mücadele karşısında bürokratların ve siyasilerin olayı çözmekten başka çareleri olmadığı gözüküyor…

Eski başhekimden ilginç mesaj!

Fatih Devlet Hastanesi Eski Başhekimi Dr. Atilla Yılmaz, sosyal medya hesabında hayat pahallığına ilginç bir vurgu yaptı! Yılmaz paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “ Daire fiyatları artınca limanda gemiden bir oda tuttum, daha hesaplı oldu… Tek sorun, adres sabit olmayacak:))

Çebi sürekli sahada!

Ak Parti Ortahisar Merkez İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, göreve geldiği günden bu yana sürekli sahada… Trabzon’ da her gün değişik mahallelerinde vatandaşlarla buluşan merkez ilçe teşkilatı sokağın nabzını yakından tutuyor. Ülkedeki ekonomik koşulların bütün olumsuzluklarına rağmen halkın içinde olması takdirle karşılanıyor. Çebi’nin çalışmaları Ak Parti’nin genel merkezinin de dikkatinden kaçmıyor. Kabinedeki Trabzonlu bakanlarla yakın diyalog içinde olan Selahaddin Çebi’nin, Trabzon’a yapılacak olan yatırımları da yakından takip ettiği bürokrasi ve siyaseti konuların çözümü noktasında harekete geçirdiği öğrenildi.

Sağıroğlu nabız yokluyor!

Yomra’nın bir önceki Ak Parti’li eski Belediye Başkan İbrahim Sağıroğlu, yapılacak olan ilk yerel seçimlerde yeniden Belediye başkanı olabilmek için halkın nabzını yokluyor. Tecrübeli siyasetçi Yomra halkı ile sürekli yakın temasta bulunarak sıcak ilişkiler kuruyor. Sağıroğlu’nun gerekli desteği arkasında bulabileceğini hissettiği anda belirgin bir şekilde sahaya ineceği belirtildi...

Karamollaoğlu’ndan Trabzon Çıkarması!

Sadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Haziran ayı içerisinde iki günlük ziyaret kapsamında Trabzon’a gelecek. Teşkilatlarla durum değerlendirmesi yapacak olan Karamollaoğlu, Trabzon’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek.

Diyadin geri mi döndü?

Trabzon basınında birkaç gündür Osman Diyadin’in Karadeniz Gazetesi Genel Müdürü olarak eski görevine geri döndüğü konuşuluyor. Tek-art Holding Yönetim Kururlu Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın, Diyadin’den gazete ilgili olarak rapor istediği, Diyadin’in de 3 günlük çalışmanın ardından raporu Yılmaz’a gönderdiği öğrenildi. Diyadin’in Genel Müdür olarak gazetede görev alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler