Anahtar Deliği - Örs ,tarzını değiştirdi! - 03.06.2022

İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs hararetli bir şekilde iktidarı eleştirmeye başladı.

Anahtar Deliği - Örs ,tarzını değiştirdi! - 03.06.2022

SİYASETİN ÇİVİSİ ÇIKTI!

İYİ Parti’nin kurmay isimlerinden Şükrü Kuleyin ile telefonda konuştuk.Kuleyin, biraz kızgın birazda üzgün bir ses tonuyla sitemlerini dile getirdi! Siyasetteki kavgacı dilin, ötekileştirmelerin, hakaretlerin artık kabul edilemez bir noktaya geldiği ifade eden Kuleyin, “ülkede siyasetin çivisi çıktı. Yeter artık! İnsanların sevgiye barışa ve huzura ihtiyacı var. Herkes kendine bir an önce çeki düzen vermeli” dedi.

Şükrü Kuleyin, “Sosyal medya hesaplarında doğalgaz zammını eleştiriyorum. Hemen altına bazı kendini bilmezler tarafından, “ fetöcü, hain, terörist” yorumları yazılıyor. Hayatının 60 yılını Türk Milliyetçiliğine adamış benim gibi birine bu yorumlar yapılıyorsa varın gerisini siz düşünün” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya bir ülkenin bilgi ve kültür seviyesini gösterir belirten Kuleyin, “üzülerek söylüyorum ki bu konuda yerlerde sürünüyoruz! İnsanlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor” dedi.

VATANDAŞ ŞİKÂYETÇİ!

Maraş Caddesinin trafiğe kapatılmasının ardından, kentin batı yönünde çalışan dolmuşlar artık Sahilyolu, Moloz, Pazarkapı ve Hızırbey istikametinden geçmiyorlar. Bu bölgede oturan vatandaşlar kurumumuz arayarak konunun gündeme getirilmesini istediler. Moloz, Pazarkapı, Sahilyolu ve Hızırbey mevkiinin sahil kesimlerinde oturan vatandaşlar, “Maraş Caddesi trafiğe kapandığı günden bu yana valiliğe, hastanelere ve sağlık ocaklarına gitmekte zorluk çekiyoruz. Zaten ekonomik zorluklar içindeyiz. Taksi ile gitme şansımız yok! Bir an önce yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz” dediler.

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ!

Dünkü yazımız üzerine Gelecek Partisi’nin Teşkilatlarından Sorumlu İl yönetim kururlu üyesi Sadık Koç, bizleri aradı. Genel merkez ile büyük bir uyum içinde çalıştıklarını belirten Koç, İl Başkanlığında da herhangi bir değişime gitmeyeceklerini ifade etti. İlerleyen günlerde sürecin nasıl işleyeceğini hep birlikte göreceğiz!

Örs ,tarzını değiştirdi!

İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs hararetli bir şekilde iktidarı eleştirmeye başladı. Önceden TBMM’de yaptığı koşmalarda yumuşak bir üslup kullanan Örs, son dönemlerde eleştiri dozunu arttırdı. Şahsı ve grubu adına yapığı kürsü hitaplarında hükümeti eleştiri bombardımanına tutan Hüseyin Örs’ün, seçimler yaklaştıkça daha da sertleşmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler