Anahtar Deliği - Genç, gönül alıyor! - 02.06.2022

Siyasi yönünden ziyade hizmetleri ile ön plana çıkamaya çalışan, Trabzon’daki bütün siyasi partilerin de sempatisini kazanan, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti içindeki küskünlerle olan temaslarını sürdürüyor.

Anahtar Deliği - Genç, gönül alıyor! - 02.06.2022

GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI ARIYOR!

Gelecek Partisi Trabzon için İl Başkanı arıyor. Davutoğlu’nun Trabzon teşkilat yapılanmasından memnun olmadığı, kurmaylarına yeni bir isim bulması konusunda talimat verdiği öğrenildi. Trabzon’da daha önce siyaset yapmış birkaç ismimle görüşme yapıldığı, ancak yapılan görüşmelerin neticelenemediği belirtildi. Gelecek Partisi’nin mevcut İl başkanının, Trabzon’da parti teşkilatlanmasını gerçekleştiremediği bu yüzdende genel merkezin tepkisi çektiği öğrenildi. Gelecek Partisi uzun süredir merkez ilçe olan Ortahisar’a başkan bulamamıştı…

ÇORUH EDAŞ SORUNU ÇÖZDÜ…

Yaklaşık 3 gün önce okurlarımızdan biri, köyünde sokak lambalarının yanmadığını bize whatsapp ihbar hattından yazdı. Bizde, konuyu Çoruh EDAŞ Bölge Müdürü Mehmet Aydın’a ilettik. İyi ki de ilettik! Konuyla ilgili olarak gerekli birimlere talimat verdi. Çoruh EDAŞ Trabzon Müdür Yardımcısı Tolga Yanık’ın koordinatörlüğünde sorun aynı gün içinde çözüme kavuştu. Kendilerine, vatandaşlarımız adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

VEKİLLİKLERİ SON BULURSA!

AK Parti’de üç dönem engeline takılan iki Trabzonlu vekil bulunuyor. Bunlardan biri Adnan Günnar diğeri ise Muhammet Balta. Günnar diş doktoru. Büyük bir olasılıkla önümüzdeki genel seçimler sonrası siyaseti ikinci plana ititp, özel muayenesinde mesleğini ircaa edecek. Parti’den kopmaması içinde genel merkez de kendisine parti kurullarının birinde etkili bir görev verileceği konuşuluyor. Muhammet Balta’nın ise siyaseti bırakmayacağı ilk yerel seçimlerde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olacağı kulislerde yüksek seslse konuşulmaya başlandı. Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ikili ilişkileri ileri düzeyde olan Balta’nın Belediye Başkanlığı için aday olması durumunda parti içi rakiplerine nazaran yarışa, birkaç puan önde başlayacağı tahmin ediliyor.

Genç, gönül alıyor!

Siyasi yönünden ziyade hizmetleri ile ön plana çıkamaya çalışan, Trabzon’daki bütün siyasi partilerin de sempatisini kazanan, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti içindeki küskünlerle olan temaslarını sürdürüyor. Parti içinde sevilen ve geçmiş dönemde Trabzon İl başkalığı tecrübesi bulunan Genç, teşkilatları iyi tanıyor. Ahmet Metin Genç, özellikle parti kuruluşunda yer alan, sonradan da parti ile arasına mesafe koyan isimleri yaptığı ziyaretlerle onore edip, onlara ahde vefa gösteriyor. Genç’in bu konuda önemli mesafeler kattettiği konuşuluyor.

GARİBAN BABASI ÖZAK!

Trabzon spor ve siyasetinin önemli aktörlerinden Faruk Nazıf Özak, zamanının büyük bir bölünün hayır işleriyle geçiriyor. Gün içinde telefonları susmayan ve hemen hemen her gün onlarca insanla görüşen Özak, bütün bu hayır ve yardım organizasyonlarını muhataplarıyla bizzat görüşerek gerçekleştiriyor. Bunun yanında kültür, sanat ve kitaplar üzerine de büyük hassasiyetleri bulunan Faruk Özak, elinden geldiğince bu alanlarda çalışmaları bulunanlara katkı sunmaya çalışıyor.

Hazırlayan: Atakan Kadıoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler