Anahtar Deliği - KTÜ Tıp Fakültesinde otopark isyanı - 01.06.2021

KTÜ Tıp Fakültesi sağlık açısından bölgenin en önemli merkezlerinden biri. Öyle ki sadece Trabzon’dan değil çevresindeki illerden de şifa bulmak için KTÜ’ye gelinir.

Anahtar Deliği - KTÜ Tıp Fakültesinde otopark isyanı - 01.06.2021

Şehir hastanesi için çalışmalar sürüyor

Trabzon’da Akyazı dolgu alanı üzerinde yapılan Şehir Hastanesi için toplantılar, çalışmalar devam ediyor.
Son olarak dün İl Sağlık Müdürü Hakan Usta başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.
Müdürlüğün proje sorumluları, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim, İdari ve Mali İşler Müdürü, Eczane Sorumluları ve Diyaliz Hekiminin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; Şehir Hastanesinin Diyaliz, Eczane ve Evde Sağlık Hizmetlerinin değerlendirilmesi yapıldı.


KTÜ Tıp Fakültesinde otopark isyanı

KTÜ Tıp Fakültesi sağlık açısından bölgenin en önemli merkezlerinden biri. Öyleki sadece Trabzon’dan değil çevresindeki illerden de şifa bulmak için KTÜ’ye gelinir.
Ancak özel araçlarıyla hastaneye gelenler sıkıntılı anlar yaşıyor.
Dün itibariyle çekilen görüntülerde yol kenarlarının araçlarla dolduğu ve park etmeye yer olmadığı görülüyor. Aldığımız bilgiye göre hastane otoparkı da dolmuş ve içeri daha araç alınmamış.
Hal böyle olunca vatandaş da isyan noktasına geliyor, sinirler geriliyor.
Vatandaşlar artık bu görüntünün yaşanmamasını ve bir çözüm bulunmasını talep ettiler.

Anahtar Deliği 01.06.2021

Anahtar Deliği 01.06.2021

Anahtar Deliği 01.06.2021

Anahtar Deliği 01.06.2021


Çömlekçi durağı çileye taşındı

Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan yıkımlardan dolayı kentin doğu yakasına hizmet veren minibüs durakları, geçici olarak mevcut yerinin 200 metre ilerisine taşındı.
Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Çömlekçi Mahallesi’nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinin 2’nci etabı için yıkımlar dün itibariyle başladı.
Yıkımlar öncesi bölgede bazı değişikliklere gidildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Çömlekçi kentsel dönüşümü kapsamında yıkımı yapılacak olan binalardan dolayı Çömlekçi minibüs peronları mevcut yerinin 200 metre ilerisinde belirlenen alanda, 31 Mayıs Pazartesi gününden itibaren kullanılmak üzere geçici olarak oluşturulmuştur. Verdiğimiz rahatsızlık nedeniyle vatandaşlarımızdan özür dileriz” ifadeleri kullanıldı.
Ancak bu özür tek başına yeterli olmadı ki 2 gündür Haber61 telefonları susmuyor. Trabzon’un doğu bölgesine gidecek vatandaşlar telefonun diğer ucunda adeta isyan ediyor.
Tüm bunların üzerine dün yağan yağmur da minibüs duraklarının taşındığı bölgesi göl ve çamur deryasına çevirince isyan arttı.
Sadece taşıdık, özür dileriz demekle olmuyor. Bu alana kısa sürede müdahale etmek gerekiyor. Biz de buradan yetkililere seslenmiş olalım.

Anahtar Deliği 01.06.2021

Anahtar Deliği 01.06.2021

Anahtar Deliği 01.06.2021


Mutlu Yıllar Şenol Güneş

Bugün Şenol Güneş’in doğum günü.
1 Haziran 1952 doğumlu olan Şenol Güneş, A Milli takımın başında başarılarla dolu yaşamına yeni zaferler eklemek için mücadele ediyor.
Yeni yaşına giren Şenol Güneş’in doğum günü kutlar yeni yaşında yeni başarılar kazanmasını dileriz.
E tabi hocanın doğum günü olur da en yakın dostu kutlamaz mı.
Hayrettin Hacısalioğlu, Şenol hocanın doğun gününü 1 gün öncesinden kutladı.
Hacısalihoğlu “1 Haziran 1952 Şenol hocanın doğum günü. Iyi ki doğmuşsun hocam, iyi ki seni tanımışız. Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı yaşlara..” ifadelerini kullandı.

Anahtar Deliği 01.06.2021

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler