BAŞKAN GENÇ’E ORTAK AKIL TEŞEKKÜRÜ
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Trabzon İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Trabzon Kent İstişare Toplantıları’nın üçüncüsü; Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ve Ortahisar İlçe Başkanı Seyit Hisoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıya; Harita ve Kadastro Mühendisleri, İnşaat Mühendisleri, Makine Mühendisleri, Mimarlar, İç Mimarlar, Kimya Mühendisleri, Peyzaj Mimarları, Şehir Plancıları, Elektrik Mühendisleri ve Jeofizik Mühendisleri odalarının Trabzon şube temsilcileri katıldı.
TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Prof. Dr. 2Ebru Çolak, kentte hayata geçirilen projelerin önemine dikkat çekerek, bazı yatırımların yerel aktörlerle yeterince istişare edilmeden ilerlemesinin, ilerleyen süreçte sorunlara yol açabildiğini ifade etti. Meslek odaları olarak bu süreçlere katkı sunmaya çalıştıklarını belirten Prof. Dr. Çolak, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşımını ise ayrı bir başlıkta değerlendirdi.
Çolak, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Çünkü belediye bünyesin...