Cenap Serdar

Cenap Serdar

Yesinler Transfer Politikanızı

Trabzonspor yönetimi  önce Egemen, sonra Selçuk ve Ceyhun'u beceriksizlikleri yüzünden elinden kaçırdı  ve son olarak da JAJA' yı sattı. Bunun arkasından başka futbolcularda gitmek isterse hiç şaşmam, bir kulüp yönetimi transfer konusunda ancak bu kadar kötü yönetilebilir. Giden futbolcuların yerine alınanlara baktığımızda sanırım aralarında epey bir fark var ayrıca giden üç Türk futbolcunun yerini yabancılarla doldurduk yani yavaş yavaş bizde  yabancıları fazla diye eleştirdiğimiz diğer büyük takımlara benzemeye başladık.

Bu şehrin insanı, büyük Trabzonspor taraftarı şampiyonluğa hasret, şampiyonluk hasreti ile yanıp tutuşurken acaba bu yapılan transferlerle nereye kadar gidebilirsiniz ki, Egemen, Selçuk ve Ceyhun hadi kendi istekleri ile gittiler yani bonservisleri elindeydi iyi de JAJA' yı hangi mantıkla ve niçin sattınız. İstanbul'da yapmış olduğu bir hata sonucu eğer sattıysanız yazıklar olsun derim, eğer ondan bir kaç gömlek üstün futbolcu transfer etmişseniz helal olsun derim ama bu futbolcunun yerini dolduracak birini aldığınıza asla inanmıyorum, yani önünüze geleni sattınız yanlışlıkla araya bizi de sıkıştırıp satmayın.

İş işten geçti mi geçmedi mi bilemiyorum ancak, gidenlerin yerine çok daha kaliteli iyi futbolcular transfer edilmezse gelecek yıl  bence kimse şampiyonluk hayali kurmasın, ayrıca şu an transferi yapılan sporcularınıza da sahip çıkın, daha şimdiden İstanbul medyası tarafından özellikle Barış ÖZBEK'e yönelik "Trabzon'da istenmiyor şeklinde" yazılar yazılıyor ve bu sporcuyu başlamadan bitirmek istiyorlar bunu görün artık cevabınızı da geciktirmeden verin , sinek gibi duvara yapışıp ağızlarını açmasınlar artık Trabzonspor için.

URL
YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR