Yomra Belediye başkanı Mustafa Bıyık İYİ Parti’den istifa etti mi? “Haksızlıklar ve vefasızlıklar …”

Yomra’nın İYİ partili belediye başkanı Mustafa Bıyık istifa haberleri hakkında açıklama yaptı.

Yomra Belediye başkanı Mustafa Bıyık İYİ Parti’den istifa etti mi? “Haksızlıklar ve vefasızlıklar …”

İYİ Parti’de yapılan kongre sonrasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Başkan seçilen Musavat Dervişoğlu’nun rakibi olan Trabzonlu Koray Aydın’ı desteklediğini daha önce açıklayan Yomra belediye başkanı Mustafa Bıyık’ın partisinden istifa ettiği gündeme bomba gibi düştü.

Koray Aydın ve kendisine haksızlık yapıldığını belirten Başkan Bıyık “Seçilen genel idare kurulundaki arkadaşların partiyi çok ileriye taşıyacağına inanmıyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Bıyık’ın Haber61’e özel yaptığı açıklama şu şekilde;

Yarın bugüne kadar yol yürümüş olduğum parti arkadaşlarımla bir istişare toplantısı yapacağım. O toplantının neticesinde de ayrılıp ayrılmayacağıma karar vereceğim. Neticede İYİ parti kongresinde sayın Koray Aydın2ı onun ilçesinin belediye başkanı olarak desteklemiştim. Neticede seçimi kazanamaması ve seçilen genel idare kurulundaki arkadaşların bu partiyi çok ileriye taşıyamayacağına inandığım için , partide artık bir yol yürümenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum.

Uğramış olduğumuz haksızlıklar ve vefasızlıklar var hem sayın Koray Aydın’ın hem de benim. bu haksızlıkları ve vefasızlıkları bizlere yapan insanlar ile aynı noktada siyaset yapmak istemiyorum. O yüzden benim şahsi düşüncem istifa edilmesi yönünde. Bir basın toplantısı ile de kararımı duyuracağım.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler