Cenap Serdar

Cenap Serdar

TS ve Burak Yılmaz

Trabzonspor, Ankaragücü maçında; Trabzonlu futbolcuların akıl almaz vurdum duymazlığı neredeyse pahalıya mal olacaktı. Eğer bu soruna en kısa sürede bir çözüm bulunmaz ise ne lig'de ne de şampiyonlar liginde kimse hevese kapılmasın. Bir takım ancak bu kadar isteksiz ve vurdumduymaz olur.

Futbolcuların kafalarının şampiyonlar liginde olduğundan ve bu nedenden dolayı kötü oyun ortaya konduğunun arkasına kimse sığınmaya kalkmasın, aksine Trabzonspor için bu maç CSK Moskova'nın bir provası olmalıydı, eğer prova bu ise ve Rusya'da da böyle oynarsak sonucuna hepimiz utanarak katlanırız.

Trabzonsporlu futbolcular  eğer ligde şampiyon olmak, şampiyonlar liginde de devam etmek istiyorlarsa, görmekte oldukları pembe  rüyadan  bir an önce uyanıp kendilerine çeki düzen vermelidirler.

Trabzonspor gerçekten çok kaliteli futbolculardan oluşuyor, takım içerisinde de bir sıkıntının olduğunu sanmıyorum, ayrıca mükemmel bir teknik kadro bu takımı yönetiyor o zaman sorunun Futbolcuların vurdum duymazlığından kaynaklandığı gerçeği ortaya çıkıyorki bu da Trabzon takımı için çok tehlikeli ancak önü alınamayacak bir durum değil, yani iş sayın Şenol GÜNEŞ'te bitiyor.

Trabzonspor takımı ve Ülkenin en iyi golcüsü durumunda bulunan Burak YILMAZ, bu sezon da çok büyük işler yapmaya devam ediyor. Allah nazardan saklasın, ancak gerek lig gerekse Milli maçları anlatan yorumcular Selçuk ve Burak ikilisinin ayrılmaz bir ikili oldukları yan yana geldiklerinde birbirlerini çok iyi tamamladıklarını sürekli  anlatıp duruyorlar. Yani bu ikili arasındaki işbirliğinin devam etmesi için aynı takımda yeralmalarının gerektiğini bu şekilde işleyip duruyorlar.  Bildiğim kadarıyla Trabzon Yönetimi bu güne kadar Burak ile kontratı uzatamadı, sezon sonunda eğer Burak'ta Selçuk ve Egemen gibi takımdan ayrılıp, Selçuk faktörü ile Burak  Galatasaray'a giderse  buna kimse şaşırmasın. Bu sezon ayrılan sporcuların durumları Yönetime ders olmalı ve sporcu anlaşmalarının uzatılması için  elini çabuk tutmalıdır.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR