Trabzon'da "Huzur Operasyonları" devam ediyor! Çok sayıda suçlu yakalandı

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonlar ve denetimler sonucunda çeşitli suçlular yakalandı ve cezai işlemler uygulandı.

Trabzon'da "Huzur Operasyonları" devam ediyor! Çok sayıda suçlu yakalandı

Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 26 ile 28 Nisan tarihleri arasında Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonlar ve denetimler sonucunda çeşitli suçlular yakalandı ve cezai işlemler uygulandı.

UYUŞTURUCU SATICILARINA GÖZ AÇTIRILMADI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmalar neticesinde, adli makamlardan alınan arama kararları doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonlarda, çeşitli miktarlarda Sentetik Kannabinoid (Bonzai), Esrar ve Metamfetamin ile birlikte 9 adet Sentetik Ecza ele geçirildi. Bu operasyonlar kapsamında 9 şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

ARANAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Aynı tarihler arasında farklı ilçelerde gerçekleştirilen diğer operasyonlarda ise, kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 şahıs yakalandı. Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs daha gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

TRAFİKTE DENETİMLER DEVAM ETTİ

Bunun yanı sıra, il merkezi ve ilçelerde trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 6 aracın abartı egzoz kullandığı tespit edilerek, ilgili sürücülere idari para cezası uygulandı.

Trabzon Valiliği, suç ve suçlularla mücadelede kararlılığını sürdüreceğini ve halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler