Cenap Serdar

Cenap Serdar

Trabzonspor'un halleri

Karadeniz fırtınası İnönü’de esti savurdu, önüne ne çıktıysa vurdu devirdi, adam gibi futbol oynayıp hanesine üç puanı yazdırdı. İyi de Beşiktaş maçına kadar neredeydiniz beyler ne oldu da bu maçta böyle patladınız, sizlere sihirli bir değnek mi dokundu ya da bilmediğimiz özel bir formül mü geliştirdi sayın Şenol GÜNEŞ ne oldu size böyle anlamadım doğrusu. Madem bu kadar iyiydiniz de bu zamana kadar nerelerdeydiniz ey futbolcu kardeşlerim diye sormaz mı bu taraftar sizlere,
Sezon başından beri ilk defa muhteşem gerçek bir Trabzon izledik. Beşiktaş karşısında, her anlamda muhteşemdiler, ayak basmadık alan bırakmayıp, tekmeye kafan atan cesur yürekler vardı sahada, yani malzemecisinden futbolcusuna kadar herkes tam anlamıyla görevini yaptı, ne diyelim darısı diğer maçların başına, ailem adına da sizlere binlerce teşekkür hiç olmazsa bu hafta evde huzur olacak,
Bu arada maçın hakemine dokundurmadan geçersem, haksızlık etmiş olurum tüm camiaya, maçın akışını kesmeden sahada futbol oynatmaya çalıştı Bülent YILDIRIM bu anlamda kendisini tebrik ederim ancak, tüm takdir haklarını Beşiktaş’tan yana kullanmasına ve sert faullere maruz kalan Trabzonlu futbolcular için düdük çalmamasına bir anlam veremedim, belki iyi hakem olacak ama umarım işi işten geçmeden Trabzon’a karşı olan yanlış düşüncelerini bir kenara bırakır ve Trabzon taraftarını da yanına alarak elit hakemler sınıfına girer, sonuçta sayın YILDIRIM da bizim Ülkemizin insanı öyle değil mi.
TFF seçimlerinde Trabzonspor yönetimi sayın Yıldırım DEMİRÖREN’e son dakikada destek verdi ve seçimi kazanmasına katkıda bulundu. Anladığım kadarıyla son dakikada verilen destek karşı taraftan bazı tavizlerin koparıldığı anlamını taşımaktadır. Ancak sayın DEMİRÖREN eğer bu vaatleri sözlü olarak verdiyse vay geldi Trabzon’un başına, umarım verilen sözler zamanla tozlu rafların arasına kalkmaz, keza Trabzon kanadından TFF yönetimine girenlere nasıl görevler verildiğini (verilmediğini) hepimiz gördük, yeni seçilen TFF yönetimi, Trabzon yönetimi için hayal kırıklığı yaratmaz inşallah.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR