Salih Çamoğlu

Salih Çamoğlu

Trabzonspor'u kurtarmanın yolu

 Miting düzenlemek için Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’a geliyor, ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu gelip gidiyor ama Trabzonspor konusunda içten içe bu kadar tepki oluşmasına rağmen bu konunun ele alınmaması elbette ki Trabzonspor camiasında bazı insanların yüreğini yakmaya devam ediyor.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçeli, dengeyi tutuyor, Trabzon’a geldiği zaman da Trabzonspor camiasını okşamaktan geri kalmıyor. Doğrusunu söylemek gerekirse Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Trabzon programı sırasında bir sürpriz yaşanmasını bekliyordum. Bir duyum falan almamıştık ama Trabzonspor camiasındaki bölünmeden medet umarak kulüp başkanlığındaki ömrünü uzatmaya bakan Hacıosmanoğlu’na bir dur demenin gereğini yapmak için Erdoğan ve Davutoğlu’nun birinden bir destek mecburiyettir. Çünkü, AK Partililer Hacıosmanoğlu’nu desteklemeye devam ediyorlar, toz kondurmuyorlar. Bu kadar yanlışına rağmen Haciosmanoğlu’nu desteklemek akıl karı değil ama Trabzonspor camiası yanımızda mesajını vermenin başka yolu da yok. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Trabzon programında şehirde değildim, ancak tüm efsane futbolcularla Avni Aker’de düzenlenen ve Davutoğlu’nun da forma giyip peş peşe goller sıraladığı maçın kulislerini gerçekten öğrenmek isterdim. Bir şöhretler maçından daha ötesinin planlandığına inanıyorum. Trabzonspor Kulübü’nü içinden bulunduğu girdaptan kurtarmak, üzerindeki siyasi baskıyı nötr hale getirmek için ya etkin siyasete işin içine sokacaksınız ya da mevcut düzende uzlaşmaya gidip Haciosmanoğlu anlayışına teslim olacaksınız. Teslim olmak Trabzonspor’un ruhunda hiç olmamış, bu aşamada zaten olmaz. Trabzonspor camiası kulübün yakasını mevcut Başkan ve yönetiminden kurtarmak için çaba harcıyor varyasyonlara giriyorsa doğrusunu yapıyor,devam.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR