Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Dragus sözleri! "İyi bir oyuncu..."

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Gaziantep FK maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 34. hafta mücadelesinde Papara Park'ta seyircisinden yoksun oynadığı karşılaşmada Gaziantep FK'yı 4-2 mağlup etmeyi başardı. Maçın ilk yarısını 2-0 geride kapatan Fırtına, ikinci yarıda Bardhi ve Onuachu(3) ile bulduğu gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu;

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

İlk yarıda erken final paslarıyla geri düştük. İkinci yarı bir gole bakıyordu. 1 gol bizi oyuna sokacaktı. Hamleler doğru cevaplar verdi. Geriden gelip kazanmak önemli.

Önümüzdeki sezon maç planlamasına dikkat edilmesini umuyorum.

Hep dedim, Trabzonspor vazgeçmez ve inadıyla oynar. Oyuncuları tebrik ediyor, Gaziantep'e de başarılar diliyorum. Ayrıca Selçuk İnan'a da başarılar dilerim.

Transfer çalışmaları başkan ve ekip çalışmasıyla devam ediyor. Ciddi aşamalar kaydediyoruz. Bitmiş değil ama yaklaştığımız isimler var. Dragus iyi bir oyuncu. Bugün de iyi performans gösterdi.

Onuachu ile iletişim halindeyiz. Bir yandan yarışıyor bir yandan da yeni sezonun planlamasını yapıyoruz.

Devre arası değişiklikler yaptık ve neler yapabilirsek maçı çevirebilirizi konuştuk. Büyük takım ve büyük oyuncular. Beraber hareket etmeleri gerek. Trabzonspor kupayı 9 kez almış, bir daha getirmek için uğraşıyoruz. Oyun olarak gelişiyoruz. Yeni sezon itibarıyla daha iyi olacak diye düşünüyorum.

Taraftar yokken eksiğiz. Onlar olunca daha güçlü hissediyoruz. 30 Nisan'da, şampiyonluğun ikinci senesi. O kutlamalarda taraftar büyüklüğünü göstermiştir. Bundan sonra da yanımızda olacaklarını düşünüyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler