Ocakbaşı

Ocakbaşı

Trabzonspor’da kim nasıl oynadı?

Onur Kıvrak:

Gerek Avrupa maçlarında, gerekse de lig maçlarında müthiş bir performans sergileyerek Trabzonspro’u birçok maçta adeta tek başına sırtladı. Sadece Trabzonspor’un değil, ligin en başarılı futbolcusu oldu.. Onur olmasaydı Trabzonspor ligi 4. değil belki de 8. sırada tamamlardı. (Puan: 100)

Bosingwa:

Tecrübesiyle öne çıktı. Bazı maçlardaki performansı kötü olsada genel de iyi birt performans sergiledi. Son haftalarda stoperde oynadığı maçlarda da aynı performansı gösterdi. (Puan:90)

Mustafa Yumlu:

Trabzonspor’daki en iyi sezonu geçirdi. Gerek hava toplarında, gerekse de yerden müdahalelerle takımına önemli katkı sağladı.Defansın dinamosu oldu. (Puan:90)

Kadir Keleş:

Oynadığı maçlardaki performansı beni gelecek adına mutlu etti. Hücum yönü daha iyi. Savunma yönünü güçlendirirse uzun yıllar milli takımın da solbeki olabilir. Tek alternatif olması nedeniyle bu bölgeye bir solbek alınmalıdır. (Puan: 75)

Bercaunu:

Takıma devre arasında katıldı. Zokora ile iyi bir ikili oluşturamadfı. Ancak, daha sonraki maçlarda Zeki Yavru ile daha iyi bir ikili oldu. Mücadeleci bir yapısı var. Zokora’dan daha faydalı oldu. (Puan:80)

Zeki Yavru:

Zokora’nın kadro dışı kalmasından sonra Hami Mandıralı’nın yeni yer için keşfettiği bir futbolcu. Sağbekte istenilen başarıyı gösteremedi ama ön liberoda oldukça başarılı oldu. (Puan:80)

Adrian:

Son haftalarda gerçek performansını sergiledi. Hami hoca ile istikrarı yakalayıp takımın değişmez oyuncusu oldu. Attığı ve attırdığı gollerle faydalı bir sezon geçirdi. (Puan:85)

Yusuf Erdoğan:

Zaman zaman inişli-çıkışlı bir grafik sergilese de takım için önemli bir futbolcu oldu.Attığı ve attırdığı gollerle adından çok sözettirdi. Geleceğin önemli yıldız adaylardan biri olacak. (Puan:85)

Olcan Adın:

Hem kendi adına, hem de Trabzonspor adına çok faydalı bir sezon geçirdi. Onur ile birlikte bu sezonun flaş isimlerinden oldu.Milli takıma seçilmesi bu başarısının eseridir. Gelecek sezon için kesinlikle takımda tutulmalıdır. (Puan: 100)

Henrike:

Trabzonspor’a geldiği günden beri en verimli sezonunu geçirdi. Gerek Avrupa maçlarında, gerekse de lig maçlarında attığı gollerle öne çıktı. Ancak, ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir futbolcu.Bir maç çok iyi, bir başka maç çok kötü görüntü veriyor.Takımda tutulmalı, ancak, kesinlikle başka santrafor öncelikli olarak alınmalıdır.(Puan: 85)

Aykut Demir:

Zaman zaman stoperde, zaman zaman da solbekte görev yaptı..Futboluyla çok fazla öne çıkmadı. (Puan:70)

Emre Güral:

İyi bir yedek olarak oyuna girdği maçlarda pek sırıtmadı. Yetenekli ancak daha fazla çalışmalıdır. (Puan:70)

Caner Osmanpaşa:

Hami Mandıralı’nın Bosingva’yı stoperde, Zeki Yavru’yu da ön liberoda oynatmasından dolayı sağbekte şans buldu.Oynadığı maçlarda da fazla sırıtmadı. Gelecekte o da değişmez futbolculardan biri olur. (Puan:75)

Mustafa Akbaş:

Kadir Keleş’in sakat veya cezalı olduğu maçlarda solbek oynadı. Asıl yeri stoper olan bu futbolcu da oynadığı maçlarda fazla sırıtmadı. Gelecekte o da bu takımın değişmez futbolcusu olacaktır. (Puan:75)

Soner Aydoğdu:

Yetenekli bir futbolcu. Ancak, topa karşı sert ve agresif değil. Günümüz futbolunda hırs ve mücadele çok önemli. Bu eksikliklerinden ve de sakatlanmasından dolayı fazla forma şansı bulamadı. (Puan:70)

 

Abdulkadir Özdemir:

Genç ve mücadeleci bir futbolcu. Fazla forma şansı bulamadı.Ama gelecek te o da faydalı olabilecek futbolculardan biri. (Puan:70)

Zeki Ayvaz: (Puan:65)

Fatih Öztürk: (Puan:65)

NOT:Zokora gitti. Colman, Maoluda, Bamba ve Janko’da kesinlikle gönderilmelidir. Bundan dolayı puanlamaya tabi tutulmamıştır.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR