Cenap Serdar

Cenap Serdar

Trabzon Stop!

 

Trabzonspor, Antalya’da ikinci yarıdaki amatör oyunu sonucu almış olduğu mağlubiyetle  umarım gerçekleri görmüştür. Hani gerçekler acıtır derler ya o misal, haftalardır taraftarın canı yanıyordu ama duyan yoktu artık bundan sonra bu vurdumduymazlık sona ermeli. Çünkü Trabzonspor kimsenin malı olmadığı gibi kimsenin de hegemonyası altında değildir, olamaz da!

Antalya önünde ilkyarı ortaya koyduğu futbol ile taraftarlarına umut saçan Trabzonspor’a ikinci yarı değen bir el yerle bir etti, sahada top oynamamaya çalışan acemiler mangası vardı, yapılan hatalar acemice ve amatörce olunca sahada ve ekran başındaki taraftarlar saç baş yoldular, bir takım ancak bu kadar kötü oynar ve yönetilebilirdi, ekmeklerini futbol oynayarak kazanan bu futbol fukaralarının aldıkları para ne kadar helaldir, o  da ayrı bir husus,

Trabzonspor belki de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiriyor, şike davaları nedeniyle yıpranmış bir başkan, Başkanına sahip çıkamayan bir yönetim kurulu, yanlış transferler nedeniyle takım kurmakta zorluk çeken bir teknik kadro ve küstürülmüş taraftar, al sana bir kulübün içler acısını durumunu ortaya koyan portre, bu takım nasıl başarılı olsun ,

Sayın Sadri ŞENER, “Trabzonspor iyi bir takım, düzelir onlar daha çok erken” açıklamasıyla neyi kastettiğini anlamak zor, nasıl iyi takım bizler başka takımın maçlarını mı seyrediyoruz yoksa, zaman erken diyor doğru ligin bitmesine şuracıkta ne kaldı, yazık böyle savunma yapmak bir Başkan için çok acı,

Trabzonspor’da yaşananlardan sayın ŞENER mutlaka çok rahatsızlık duymakta bırakıp gitme ya da gitmeme arasında kararsız kalmaktadır. Ancak bu durum Trabzonspor’da bir müddet sonra inanılmayacak yaralar açacak ve yara kangrene dönüşecektir. Bu bakımdan Trabzonspor olağanüstü kongre kararı alarak kendini  her anlamda yenilemeli ve ayağa kalkmalıdır. Bu yapılmadığı taktirde gelecekte çocuklarımıza veya torunlarımıza  Trabzonspor’la ilgili anlatacak  bir şeylerin olacağını sanmıyorum.

Trabzonspor; Dünyada ki  tüm taraftarları için Sudur, Oksijen’dir, Sevgi’dir, Aşk’tır yani  bir yaşam biçimidir, Trabzonspor olmadan hayatın tadı ve anlamını kaybederek, nefes alamaz  duruma düşecek bu insanlar, takımlarına zarar gelmesin diye tepkilerini  bu güne kadar homurtu şeklinde çıkarmakta iken şimdilerde yüksek sesle konuşmaya başlamışlardır. Yani durum gittikçe kötüye gitmektedir.

Trabzonspor yönetimi eğer takımı  ve şehrin geleceğini düşünüyorsa , erken kongre kararı da olmak üzere,  süratle gereken önlemleri almak zorundadır. Eğer aynı yönetim olağan kongreye kadar devam edecekse Teknik kadro  ile kalıp kalmayacakları yönünde ciddi anlamda görüşmeli ayrıca, takımda hiçbir oyuncu vazgeçilmez değil bu bakımdan Kaleciler hariç takımdan gönderilecekler  acilen gönderilmeli, formsuz olanlara ise kendilerine çeki düzen vermeleri açısından yaptırımlar uygulanmalı, yoksa kötü gidişatın bu şekilde devam edilmesi halinde tribünlerde çok az sayıda taraftar grubu, göz yaşları içersinde takımın içler acısı halini izlemek zorunda kalır.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR