Turgay Beşyıldız

Turgay Beşyıldız

ÖZÜR…

‘’ Kendimizi  Yıpratmak ‘’ başlıklı bir yazı yazdım dün gece…  27 yıllık meslek hayatımda ilk kez özür yazısı yazıyorum… Öncelikle şunu bilin ki  Yattara benim samimi arkadaşımdır. Çok da yüz yüze şakalaşırız. Bu eleştiriyi  ben kendisini  ilk gördüğümde  yüzüne de söylerim. Yattara  bilir ki, Turgay ağabeyi, ne isterse onun daha iyi olması için ister.

Ben  futbol  topuyla – 7- yaşında tanıştım .İlk antrenörümde Özkan Sümer  dir… Siz futbolcuyu mu seversiniz, oynadığı futbolu mu bilemem.  Benim bu yazıdaki anlatmak istediğim özet şuydu ; Lider bir takım kendi sahasındaki bir maçta rakibini sahasına ilk 30 dakika hapseder  ve sağlı-sollu ataklarla rakibini boğar..Bu çerçevede dün gece bazı oyuncuların aynı mantalite de olmadığını gördüm.. “Yattara  sahada yine dalga geçiyor” şeklindeki cümleme başka bir kelime benzetmesi yaptım  ve okuyucularımız bir kısmı bu konuda bana katılırken, bir çoğu da katılmadı ve  özür dilememi istediler..Ben de okuyucularıma saygımdan dolayı, bu tam olarak yazılmamış ama maksadını aşmış kelimemden ötürü, sadece o cümleyi, dün gece yazdığım yazımdan silip çıkartıyor  ve okuyucularımdan özür diliyorum.    

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR