Arif Çetin

Arif Çetin

Kördöğüşü

Milli maç için verilene ara, Trabzonsporlu oyunculara ve özellikle de Ersun Yanal'a yaramamış. Bordo mavililer, Konyaspor'un hocasının istediği şekilde bir kadro ile sahaya çıktı ve onun istediği kurguda oynadı. 

Trabzonspor'da görev almasına olumlu baktığım ve her alanda desteklediğim Ersun Yanal'ın oyuncu seçiminden saha içerisindeki kurguya hatta oyuncu değişikliklerine kadar her şey berbattı Konya'da. Savunma ve orta sahasında çizme ve iş elbisesi giyen bordo mavililer, hücum hattında ise beyaz gömlek ile kravatı tercih etti. Bu kadar uyumsuzluk sonrasında mağlubiyetten başka skor kaçınılmazdı. 
 
Sağbek Salih Dursun ve solbek Mustafa Akbaş'ın önünde Soner, Özer, Fatih Atik, Medjani kurgusunda oluşturulan orta sahadan Deniz ve Cardozo'ya katkı beklemek hayalcilik olur. Madem ki orta sahayı kalabalık tutup rakibin bu bölgedeki direncini kırmak adına düşünceniz var. O zaman Cardozo'nun bu sahada ne işi var? Daha hızlı, birebirde etkili bir isim neden düşünülmez?
 
İkinci yarı ile birlikte orta sahaya düşen her top rakip Konyaspor'un kontrolünde şekillendi. Trabzonspor'un bu sezonki en klasik hastalıklarından birisi. Orta saha oyuncuları, dönen topları alma konusunda beceriksiz ve yeteneksiz. 
 
Maçın hakemi Hüseyin Göçek'e fazla iş düşmedi desek yalan olmaz. Çünkü maçın tüm kontrolü Ali Turan ve Uğur İnceman'da idi. Trabzonspor'da ise hakeme "Sen ne yapıyorsun?" diyecek bir babayiğit çıkmadı. Yazık, hem de çok yazık...
 
Kafamıza takılan bir başka soru ise, Trabzonspor golü 73'te yedi. Oyuncu değişikliğini ise 82 ve 86'da yaptı. Waris ve Sefa, neden skor olarak geriye düşüldükten sonra alınmadı. 10 dakika neden beklenildi merak konusu!
 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR