Cenap Serdar

Cenap Serdar

İstifa Et Sayın Başkan

KKTC’nin kahramanı büyük lider Rauf DENKTAŞ, Fenerbahçe ve Türk futbolunun efsane ismi Lefter KÜÇÜKANDONYADİS ve Milli kayakçı Aslı NEMUTLU’ya Allahtan rahmet, yakınlarına ve Türk dünyasına başsağlığı dilerim.
Futbol Federasyonu yönetimi ne yapmaya çalıştığını anlayan varsa söylesin, her şeyden uzak durmaya çalışıyorlar, alınacak kararlarda zan altında kalmak istemiyorlar kendilerine göre adaletli davranmanın peşindeler, Federasyon Başkanı her taraftan kıskaca alınmış, cezaevlerinden bile kendisine emirler yağdırılıyor.
Yazık hem de çok yazık koskoca Ülkenin Futbolunun düştüğü hallere bakın, Federasyon Başkanı sayın Mehmet Ali AYDINLAR son derece efendi dürüst bir kişiliğe sahip, ayrıca sahip olduğu imkanlarına bakıldığında da paraya ihtiyacı olan bir kişi değil, sadece gönül verdiği Futbolu adaletli yönetmeye çalışıyor. Ama son zamanlarda o kadar çok üzerine gidildi ki o da ne yapacağını şaşırmış durumda, kişilere ve kurumlara fazla zarar vermeden bu şike davasını nasıl çözerim diye düşünüyor.
Değerli Başkanım bu yaşanan süreçte kesinlikle adaletin keskin kılıcı gibi sert olmak lazım, üstelik sizin gibi bir şahsiyetin bu işi çevresine ihtiyaç duymadan halletmesi lazım, soruyorum size kulüpler birliğinden olsun diğer dış etkenlerden olsun bu yapılanları hiç hak ettiniz mi? Bu işi keskin kılıcınızla zamanında ortadan kesseydiniz ne kaybederdiniz, zira siz bu işi tamamen gönülden yapıyorsunuz bazıları gibi para sevdası peşinde değilsiniz, en azından ben böyle olduğuna inanıyorum.
Sevgili Başkanım, Ülke genelinde yaşanan lağıma batmış şike davasını bu şekilde çözmeniz imkansızdan da öte, siz bu süreci istediğiniz şekilde yönetemediniz ya da yönettirmediler, ekibiniz çok aciz ve korkakça davranıyor sizi yalnız bırakıyor bu nedenle yapılacak en doğru hareketin kendinize de fazla zarar vermeden istifa etmektir. Bu işi kim hangi siyasi çözecekse çözsün Türk futbolu bu yaşanan kaos ortamından kurtulsun artık. Bu yaşananları ne temiz kulüpler, sporcular ne de futbol taraftarı hak etmiyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR