Turgay Beşyıldız

Turgay Beşyıldız

Bordo Mavi kente, karanlık çökerse !..

Trabzon kenti, kolay kolay insan yetiştirmiyor.

Bu şehirde avuç içi kadar sözde kalem tutan birileri, köşelerinde dedikodu üretmekten ve bu şehrin değerlerine hakaret edip, iftira atmaktan başka bir şey yapmıyor.

Zaten aldığım yakın duyum, çalıştığı yerlerde de, biletlerinin bayrama kadar kesilecek olması.

 *

Bu yöre topraklarında Volkan Canalioğlu gibi, Koray Aydın gibi, Haydar Baş gibi insanlar da çok önemli bir değerdir, bu kent ve insanı için… Trabzonspor'un Başkanlığını yapmış insanların çok da art niyetli olduklarına inanmıyorum. Nasıl mücadele ettiklerine, nasıl sponsorluk bulmaya çalıştıklarına şahit olduğum anlar da var. Yanlışlar olmuş mudur her dönem? Olmuştur ama  fesatçılık , gambazlık , gıybetçilik almış yürümüş… Yazık.. .

  *

Rıfat Dedeoğlu, Salih Erdem, Mustafa Günaydın, Ali Osman Ulusoy, Sadri Şener, Şamil Ekinci, Ahmet Celal Ataman, Özkan Sümer, Atay Aktuğ,  bu kulüp için önemli mihenk taşlarıdır. Mehmet Ali Yılmaz'ı, Nuri Albayrak'ı, İbrahim Hacıosmanoğlu'nu ve Faruk Özak'ı birbirine düşürmeye çalışmak , bu kente ve kulübe yapılan ve de yapılmaya çalışılan en büyük ihanettir. Siz nasıl düşünürseniz düşünün, biz bu kulüpte başkanlık yapmış, başkanlık yapan ve başkanlık yapacak olan herkesi seviyoruz.

*

Fenerbahçe, alın terlerimizi  1996, 2005 ve net bir şekilde 2011’de  çalan, en baş şikecisine dört koldan sahip çıkarken, işin bilincini tam kavrayamayan, özellikle gurbette ki genç taraftarlarımızı , bu kente hasret yaşayanları,  yazdıklarınızla etkilemeye çalışıp, sosyal paylaşım sitelerinde birilerine saldırtmak, kışkırtmak, sizin ezik kalmış kabiliyet çerçeveniz içerisinde olsa gerek.

*

Bu kentin, üstte yazdığım önemli değerlerini birbirine düşürmeye çalışmanın , bu şehir de kaos ve bu kulüpte huzursuzluk yaratmakla, nasıl yaralar açtığınızı ve şampiyonluğu her geçen gün nasıl yokuşa sürdüğünüzün farkında mısınız ? Unutmayın son pişmanlık fayda vermez, bırakın bu boş işleri, fikir üretin.

Çünkü ; resmiyet de fikir işçisiniz... Bordo Mavili camia ve kent için yeni sezon öncesi artık gün kenetlenme günüdür. Gün barış,  birlik ve daha güçlü olma günüdür.

Karanlık çökmeden…

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR