Arif Çetin

Arif Çetin

Bitse de gitsek

Trabzonspor için hedefleri etkilemeyecek bir müsabakaydı. Rakip Balıkesirspor ligdeki veda maçlarını oynuyor artık. Her iki takım oyuncularının da isteği, tribündeki ve ekran başındaki seyircilere hoş seda bırakacak bir oyun ortaya koymaktı. Öyle de oldu. Güzel goller izledik.

Trabzonspor Yönetimi'nin hafta içerisindeki "Gelecek yıl Avrupa'da ve Türkiye Kupası'nda farklı bir kadro ile çıkacağız" açıklaması ile hazırlıkların önümüzdeki sezon ve sadece lig şampiyonluğu için olacağının sinyalini zaten almıştık.

Yanal'ın elindeki en uygun kadro ile sahaya çıktığını belirtelim. Yusuf Erdoğan'ın ön bölgede ne kadar etkili olduğunu bu gece de gördük. Cardozo'ya uygun oyun formatı olursa, neler yapabileceğini bir kez daha gösterdi.

Eldeki Musa Nizam ve İshak Doğan gibi sol kanat savunucuları içerisinde, Mustafa Akbaş en iyisi olduğunu gösterdi. Hem de stoper orjinli olmasına rağmen...

Medjani, bu sezon Halilhodziç'in bıraktığı büyük hasar içerisindeki en büyük teselli.

Waris ise fiyatını arttırmak, pazar yapmak amacıyla sahada yer buluyor. 6 milyon euro'luk bir oyuncunun ligde siftah yapmadan takımdan ayrılması Trabzonspor'un mizah köşesinde unutulmaz bir anı olarak yerini bulacaktır.

Sonuç olarak acısı ve tatlısı ile bir sezonu geride bırakıyoruz. Deplasmandaki Sivasspor maçı, skorundan çok Trabzonspor ile adı anılan Atıf ve Cicinho transferinin konuşulduğu bir maç olacaktır.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR