Cenap Serdar

Cenap Serdar

Asın Bayrakları Artık!

Trabzonspor şampiyonluğa koşuyor. Ancak ne Belediyede ne de siyasi seçimler için aday olan Trabzonlulardan tık yok. Galatasaray maçı sonrası meydanda yapılan kutlamaları saymazsak Şehir üzerine ölü toprağı serilmiş gibi, sadece Trabzonspor Yönetimiyle bu işin olmayacağını bir türlü anlamak istemiyorlar. İstanbul’da Galatasaray maçı öncesi takımın nasıl karşılanıp uğurlandığını umarım izleyip biraz olsun sorumluluk duygusu almışsınızdır üzerinize.

Bu şehrin kalbi, beyni kısacası her şeyi Trabzonspor, Sayın Belediye Başkanı 15-20 adet bordo-mavi büyük bayrak yaptırıp, hiç olmazsa şehir merkezini süsleyemez miydi? Ya da bu şehri temsil için ve şehrin haklarını savunmak üzere Parlamentoya girmek için siyasi partilere aday olan hemşerilerimiz, hangi yüzle oy isteyeceksiniz bu vatandaştan çünkü Trabzonlu demek aynı zamanda Trabzonspor taraftarı anlamına gelmiyor mu?

Çok geç kalmadan, şampiyon olalım olmayalım, taraftarıyla, Belediyesi ve siyasileriyle birlikte  hemen şehri bordo-mavi bayraklarla süsleyip panayır haline çevirelim, takımı antrenmanlarda ve maçlarda asla yalnız bırakmayalım ve muhaliflerde de dahil olmak üzere yönetime var gücümüzle destek verelim, verelim ki bu şehrin şampiyonluğu için tekmeye kafa atarak ve ölümü göze alıp oynayan kardeşlerime biraz olsun destek ve moral verelim bunu hak etmiyorlar mı?

Belediyemizin kasasında ya da siyasi adayların ceplerinde, Trabzon’umuzun şanlı bordo-mavi bayrağından 15-20 adet yaptıracakları bayrak paraları yoksa, onlar bayrakları yaptırıp assınlar, parayı bizzat emekli aylığımdan ödemeyi taahhüt ediyorum.

Trabzonspor’un şampiyonluğunu engellemek için her türlü provokasyon devam ediyor, Galatasaray maçı sonrası Fenerbahçe’nin sözde sözcüsü Rıdvan DİLMEN, birde spor adamı olacak hiç sıkılmadan şampiyonluğa koşan bir takımın futbolcusu Selçuk’un Fenerbahçe ile anlaştığını söylüyor, ey Rıdvan sende bu kafa varken çok kişiyi daha transfer edersin hayal dünyanda ve başını da çok sıkıntılara sokarsın yazık, diğer taraftan Bursa maçını sürekli ön plana çıkarıyorlar ve olmadık rezilce sözler sarf ediyorlar, Allahtan ki Bursa’nın yöneticileri de teknik direktörü de akıllı zeki insanlar biz çıkar maçımızı oynarız diyorlar.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR