Levent Ustabaşı

Levent Ustabaşı

Akyazı'ya isim önerisi komploymuş!

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TV EM’e yaptığı açıklamalara hayret ettim.

Ya hala olayı çözemedi.

Yâ da biliyor, bilmemezlikten geliyor.

***

Konu Akyazı!

‘Komplo’ diye tanımladığı şey de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçoğlu’nun isim önerisi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin spor komplekslerine (Trabzonspor stadyumuna değil) verilmesini istedi, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sundu, oy çokluğu ile kabul edildi.

Hacıosmanoğlu konuya, “Buraya verilecek isme Trabzonspor karar verir. Bu Fenerbahçe maçı öncesi bir komplodur” diye yaklaştı sonrada ekledi; “Belki başkanı yanlış yönlendirmişlerdir”

***

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu böyle bir öneriyi liderine şirin gözükmek için meclise sunmuş, kabul görmüş. Bunun nesi komplo ki…

Derbi maçı öncesi bunu yapmasının nedeni açık.

Bütün kent Fener maçını konuşuyor. Kunduracılar esnafı, Emenike ile başladığı çay sohbetini Uzunsokak’ta Waris-Yatabare ikilisiyle bitiriyor.

Meydandaki ayakkabı boyatan amcayla, boyacı arasında, Zeki Yavru-Mustafa Akbaş ikili defansı tartışılıyor. Bu fırsat kaçırılır mı?

Bir hafta boyunca herkesin dikkati Trabzonspor’dayken stratejik hamlenin babasını yaptı!

Net.

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan’ın dayılanarak, ‘meclisi basarım’ demesi ve ardından ‘heyttt bee’ diyerek kafa kol meclise girmesi bu stratejik hamlenin süsü oldu.

Olay Ana haber bültenlerine bile çıktı.

Böylece Başkan Gümrükçüoğlu liderine, “Sizin isminiz için herkese dik dururum” selamını çaktı Trabzon’dan…

Tepkili olanlar yürüdü, e bir de kulüp başkanı cevap verdi.

Daha ne olsun!

Bunu komplo olarak tanımlıyorsan ya Trabzonlu değilsindir, ya Trabzon’da yaşamıyorsundur, ya da Trabzon kentini bilmiyorsundur…

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR