Levent Ustabaşı

Levent Ustabaşı

AK Parti’de göle atılan taşı görmek!

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı milletvekili aday adaylarını basın ile buluşturduğu toplantıya katıldım. Toplantıyı geneli itibariyle düşünürsek organizasyon zayıf ve yetersizdi.

Program belirsizdi. Herhalde akşam karar verdiler sabah uyguladılar. Fazla bu konulara girmeyeceğim. Benim takıldığım AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Şeref Malkoç’un sözleri…

Basına yansıyan ‘temayül yoklaması’ sonuçlarıyla ilgili üstü kapalı ilginç sözler söyledi. Bu olayı ‘ sızdırma’ olarak kabul etti.

***

İl Başkanı Haydar Revi yalanlasada sözleriyle o bilgilerin doğru olduğunu ima etti. ‘Bir kaç ilde daha böyle oldu..’ demesi bir ipucu! Normal karşıladım.

Zaten kendisi ilk sıradaydı. Sızdırılanın yada yazılanların doğru olup olmadığına bakmadan şunu söyleyebilirim; Bu onun da işine yaradı. Ben sayın Malkoç gibi düşünmüyorum.

Birileri bazı isimlerin Trabzon kamuoyunca ve AK Parti teşkilatlarınca tartışılmasını istedi. Neler ortaya çıkacak? Hangi tepkiler gelecek? Göle atılan taşın halkaları kıyıya kadar ulaşacak mı? Bir nevi nabız yoklandı.

***

AK Parti’deki bu manevralar Trabzon gibi kentlerde sıkça deneniyor. Geçmişe bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacağınızı umuyorum

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR