Ortahisar Belediyesi'nde şampiyonlara coşkulu karşılama

Ortahisar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı için Ortahisar Belediyesi önünde karşılama töreni düzenlendi.

Ortahisar Belediyesi'nde şampiyonlara coşkulu karşılama

Ankara’da düzenlenen 4’lü finalde namağlup şampiyon olan Ortahisar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı için Ortahisar Belediyesi önünde, Başkan Ahmet Kaya’nın da katılımıyla coşkulu bir karşılama töreni düzenlendi.

NAMAĞLUP SÜPERLİG’E ÇIKTILAR

Namağlup Süper Lig’e yükselen Ortahisar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Ankara’daki 4’lü finalin ilk maçında Kırşehir BelediyesporSK’yı 34-24 mağlup edip ikinci maçta Karaman Minik Atılım SK’yı 46-38’le geçmişti. Son maçta Polatlı Belediye SK ile karşı karşıya gelen Ortahisar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı karşılaşmayı 24-33 kazanarak, Bu galibiyetle 1. olarak Süper Lig’e yükselmişti.

Ankara’daki final maçının ardından kupayı kaldıran, kolbastı ve horonla şampiyonluğu kutlayan Ortahisar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Trabzon’da büyük sevinç yaşattı. Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personelin de katılımıyla şampiyon kızlar için Ortahisar Belediyesi önünde bir karşılama töreni düzenlendi.

KAPTAN, KUPAYI BAŞKAN KAYA’YA TAKDİM ETTİ

Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Antrenör Sedat Yavuz, İkinci Antrenör Murat Yeralan ve takım oyuncularını tek tek tebrik etti, takım kaptanı Funda Yılmaz’a çiçek verdi. Kaptan Yılmaz da, şampiyonluk kupasını Başkan Kaya’ya takdim etti. Başkan Kaya, çalışma arkadaşları ve şampiyon sporcularla, kupa eşliğinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAŞKAN KAYA, ŞAMPİYONLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Karşılama töreninde konuşan Başkan Kaya, sporculara ve teknik heyete teşekkür ederek, “Trabzon’u orada çok iyi temsil ettiniz, bizlere şampiyonluk sevincini yaşattınız. Hepinizin emeğine, yüreğine sağlık” dedi.

“ORTAHİSAR’DA BİR MARKA YARATACAK VE SİZLER GİBİ MİLLETİMİZİN GÖNLÜNE TAHT KURACAĞIZ”

Sporda yaşanan büyük başarıyı, belediyecilik hizmetlerinde de tekrarlayacaklarını dile getiren Başkan Kaya, “İnşallah sizin sporda yaptığınız bu büyük başarıyı, bizler de belediyecilik hizmetlerinde yapacağız ve bizler de Ortahisar’da bir marka yaratacağız. Ortahisar Belediyemizde, hizmetlerimizle, güler yüzlü personelimizle, yapacağımız işlerle, bir Ortahisar markası yaratacağız. Milletimizin gönlünde sizler gibi taht kuracağız. Hepinizi gönülden tebrik ediyorum. Belediyemiz adına Trabzon’umuz adına hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Karşılama töreninin ardından Başkan Kaya, şampiyon takımın antrenör ve oyuncularını makamında ağırladı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler