Cenap Serdar

Cenap Serdar

Ah Gezer Ah...

Trabzonspor çok kötü oynadığı maçta, iyi oynamayan ve hakemin yanlı kararları altına sığınan Fenerbahçe’ye kaybetti sonuçta üç puan gitti ama hala lideriz. Maçın başlamasıyla birlikte Trabzonlu futbolculara çok sert hareketlerde bulunan ve ikinci golde de bariz faul olmasına karşın oyunu devam ettiren ve maç boyunca en az 2 kez oyundan atılması gereken, Emre’nin el kol hareketleri ile sözlü saldırılarını göremeyen ya da görmeyen hakem Bünyamin GEZER maalesef Trabzonsporlu futbolculara karşı hiç adil davranmamış, özellikle oyunun ikinci yarısında resmen bir kıyımın yaşanmasına alet olmuştur.

Saha içerisinde otoriter davranacağım deyip kantarın tozunu kaçıran Bünyamin GEZER bence yanlış alanda hakemlik yapıyor onun alanı daha değişik olmalıydı, bildiğim kadarıyla polis olan GEZER bir an önce hakemliği bırakıp Trafik Polisliğine geri dönmelidir, zira ülkemizde trafik sorunu zaten çok kötü Bünyamin GEZER gidip olaya el atarsa daha da içinden çıkılmaz bir hal alır ve hepimiz bu sorundan kökten kurtulmuş oluruz. Sana hakemlik artık yakışmıyor, sen belli ki Erman TOROĞLU’nu kendine örnek almışsın ama şunu unutma o dönemdeki futbolcu yapısı ile bu dönemdekiler arasında çok fark var bir gün bunu sana saha içerisinde hatırlatırlarsa çok güç durumda kalırsın bunu unutma.

Fenerbahçe bileğinin hakkı ve biraz da GEZER’in yardımıyla haklı bir galibiyet aldı buna kimse bir şey diyemez, Trabzonlu Futbolcular maçın ilk yarısında (Jaja hariç) korku filimi izler gibiydiler, aldıkları topları çok çabuk kaybettiler, hiç pas yapamadılar, gollerde adeta pozisyonları bizler gibi seyrettiler, kısacası teknik yönetimde dahil tüm futbolcuların performansları bu maçta çok kötüydü ve sonucunda  üç puan kaybettik ve bu maç geride kaldı.

Yenildik puan kaybettik ama hala lideriz bunu tadını çıkaralım, şampiyon olamayacağız diye sakın karamsarlığı kapılmayın, bu takımda zamanını gelince malzemecinin bile nasıl aslan kesildiğini görmedik mi? Sayın Başkan maç sonu ne güzel söylemiş “Altın Bakır Olmaz” diye bu sözün altında çok şeyler yatıyor.

Trabzon taraftarının şu an panik ve karamsarlık düşünceleri içerisinde olduklarını çok iyi biliyorum, ama rahat olun bu lig çok uzun siz Fenerbahçe’nin, Bursaspor’un hiç puan kaybetmeyeceğini mi düşünüyorsunuz bence çok yanılıyorsunuz, esas tehlike orta sıralarda  oynanacak maçlarda, bunları kazasız belasız atlatırsak şampiyonluk kaçınılmaz olacaktır.

Bir sözüm de Şenol hocama, hocam öğretmenlikten olacak çok duygusal ve bir o kadar da centilmen bir kişiliğe sahipsiniz, bu hususta size kimsenin bir lafı yok ancak bu  KOCAMAN’a artık önem vermeyiniz artık haddini bilsin, bir takımı şampiyon yapmak, bir derbi maçı kazanmak, kupalar almak adamlık değildir, adamlık düşmanını da insan yerine koyacak cesur adımlar atmaktır. Örneğin düşmanın ayağına kadar giderek elini sıkmak gibi.

Bu hafta oynanacak Antalya spor maçında tüm taraftarın Avni Akerde olması gerekiyor eğer o stadyumu  taraftarlar tamamen dolduramazsa şampiyonluk yolunda çok şeyler kaybederiz, maç günü stadyuma gidin yapın tezahüratınızı alkışlayın takımınızı ve sonucunda zafer tadını birlikte yaşayın.

Aklıma bir şey takıldı 01 Şubat 2011 tarihli bir gazetenin spor sayfasında şunlar yazıyordu “Fenerbahçeliler maçın devre arasında hakem Bünyamin GEZER’i “kıskaca” alıp hoca hoca Niang’ı öldürüyorlar görmüyor musun. Şeklinde Başkanları da dahil olmak üzere sert tepkilerde bulunmuşlar.Eğer bunlar doğruysa seni “KISKACA” alıp bunları söylemişlerse sadece bununla kalmayıp daha çok tehdit varı şeyler söylediklerine eminim ve maçın ikinci yarısında ki sert tutum ve değişiminiz bunun sonucu derim, eğer bunlar doğruysa bence hemen istifa edin Polislikte dahil olmak üzere, eğer doğru değilse sizden çok özür dilerim sayın! hocam.

Yazımı sayın Reha MUHTAR’ın; GEZER ile ilgili yazdığı bir şiir!! İle bitiriyorum;

Zannediyorsun ki,

Farkedenler için farketmez… Diğerleri için de bir jest olur…

Hiç öyle sanma Bünyamin Kardeş…

Maçta esas hata yapan hakemde kusur bulmam ben…

Böyle ucuz numaralara yatanlardan her ürkerim ben…

Sana bir eyyam çentiği attım kardeş…

Yakından izleyeceğim seni Bünyamin arkadaş…

İstersen sor bir Cem Papila’ya…

Hayat sonra nasıl oluyor diye…

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR