Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Boğa burcunda yeni ay - 04-05-2024

8 Mayıs 2024 tarihinde Boğa burcunun 18 derecesinde yeni ay gerçekleşiyor. Burçlar kuşağında Boğa burcu; Güvenlik, menkul değerler, toprakla ilişkili planlar, tarım ve tasarımı içerir. Yeni ay bu konularda yeni başlangıçlar getiriyor.

Kazanım ve finansal konularda yeni bilgiler, yeni görüş alanı belirleyen Boğa burcu yeni ayı, güçlü, bereketli başlangıçları ön görüyor. Bölüştüren, tanzim eden etkisi ile yenilikleri getirecek olan Boğa burcu konuları finansla ilişkili yeni oluşumları başlatırken hastalıklı arızalı sürece dikkat diyor.

Boğa burcu yeni ay zamanları; buğday ve mısır tarlaları, büyük baş hayvan barınakları, otlak ve besi yerleri, sanatsal çalışma atölyeleri ve büyük siloların bakımları öne çıkar.

Boğa burcu yeni ay zamanları; burun, boğaz akıntıları, bademcik iltihabı, ense ve boyun bölgesindeki sinir sıkışması, fıtık gibi sağlıkla ilişkili zorlayıcı sorunlarda yeni süreci başlatır. Bu sıkıntılardan şikâyeti olanlar dikkate almalıdırlar.

YÜKSELEN KOÇ BURCU: Maddi kaynaklarınız, rızkınız varsa eşinizin banka hesapları ve varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı, Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte bazı oluşumlar başlıyor. Yeni sorumluluklar alıyor ve neler yapmanız gerektiği konusunda görüş alanı oluşturuyorsunuz. Kişisel konumunuzu etkileyecek ve gelecek belirleyecek anlaşma yapıyorsunuz. Size iyi gelecek bereketli proje ve organizasyonlar içindesiniz.

YÜKSELEN BOĞA BURCU: Bulunduğunuz şartlar, sizi var eden unsurlar ve kimliğiniz; Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ile yeni oluşumlar başlıyor. Kapalı alan işlerinizde (okul, hastane, arşiv, int, ofis, hapishane) gelecek belirleyen bir program içinde olabilirsiniz. Profesyonel alanda bereket bulacağınız dönem başlıyor.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Zorluklarınız, kontrolünüz dışında gelişen etkenler, hastane, hapishane, revir, yurt dışı, askeriye gibi kapalı alan yerler, gizli işleriniz, dosyalama, arşiv ve int üzerinden ilerleyen konular. Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ile yeni görüş alanı belirliyorsunuz. Gelecekle ilgili planlarınızda anlaşma ile iş takibi başlatıyorsunuz. Profesyonel işleriniz, hedeflerinizde bereketli oluşumlar gerçekleşiyor. Maddi kaynaklarınız yeni süreç belirliyor.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Sosyal alan, organize işlemleriniz, ekip çalışmalarınız ve gelecekle ilgili planlarınız, yeni ve güçlü görüş alanı belirleyerek yeni bilgiler ediniyorsunuz. Profesyonel işlerinizde yeni anlaşmalarla iş takibi başlıyor ve finansal konularda bereketli sürece giriyorsunuz. Başka aşamaya taşımanız gereken konulara dikkat ediniz.

YÜKSELEN ASLAN BURCU: Kariyer, profesyonel işleriniz, toplum unvanınız, hedefleriniz. Boğa burcu yeni Ay’ı ile yeni oluşumlar başlıyor. Uzmanlık gerektiren konularda neler yapmanız gerektiğini belirleyecek günler içindesiniz. Mücadele verdiğiniz işlerinize koruma oluşturuyorsunuz. İş koşullarınızda önemli sorumluluk alıyor ve hareketli günlere giriyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Akademi, hukuk, kamu, şirketler aracılığı ile ilerleyen işleriniz, uluslararası konular, basın- yayın varsa eş akrabaları; bu konuların birisi ile ilişkiliyseniz yeni oluşumlar başlıyor. Yeni koşullar ve yeni görüş alanı belirliyorsunuz. Ortaklı anlaşmalarda bereketli süreç içindesiniz. Banka hesaplarınızda yeni anlaşmalarla yeni düzen ve sisteme geçiyorsunuz. Boğa burcu yeni ayı kariyer alanında belirleyici oluyor.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Banka işlemleri, ödemeler, miras, eş geliri, nafaka, sigorta gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni oluşumlar başlıyor. Ortaklı konularda anlaşmalar yolu ile finansal konulara sistem belirliyorsunuz. Aile ve köklerinizden gelen bereketli gelişmeler size iyi gelecek.

YÜKSELEN AKREP BURCU: Ortaklıklarınız, anlaşmalarınız, ikili ilerleyen işleriniz (doktor, avukat, bilirkişi, marangoz, öğretmen) danışmanlıklarınız varsa eşinizin şartları ve varsa davalarınız. Boğa burcu yeni ay’ı ile yeni başlangıçlar içindesiniz. Belli bir düzenle ilerleteceğiniz konularda yeni görüş alanı belirliyorsunuz. Çalışma koşullarınızda yeni sorumluluklar alıyorsunuz. Bereketli anlaşma zamanı.

YÜKSELEN YAY BURCU: İş temponuz, sağlığınız, beslenmeniz, günlük rutin işleriniz, zahmetli ve zaruri işleriniz. Planlama yaparak sınırları belirliyorsunuz. Konfor alanınız ve yatırımlarınızla ilişkili yeni oluşumlar içinde olduğunuz şu günler, haklarınızda düzen belirliyor ve takip süreci başlatıyorsunuz. Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ile hareketli süreç içine giriyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Özel hayatınız, yeteneklerinizle ilgili işlemler, yatırımlarınız, konfor alanınız ve varsa çocuklarınızın şartları. Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ile yeni bir görüş alanı belirliyorsunuz. Size güç kazandıracak yenilikler başlıyor. Yerleşim ve ailevi konularda gelecek belirlediğiniz sürece geçiyorsunuz. Bereket bulacağınız anlaşma yapıyorsunuz. Ortaklık gerektiren işlemlerde yenilikler içindesiniz.

YÜKSELEN KOVA BURCU: Yerleşim, ailevi konular, toprak, arsa, temellerinizi var eden unsurlar ve varsa eşinizin kariyer alanı, Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni bilgilerle yeni görüş alanı belirliyorsunuz. Yapacağınız iş anlaşması ile iş takibi başlıyor ve iletişim gerektiren konularda yeni sisteme geçiyorsunuz. Maddi kaynaklarınızla ilgili bereketli zaman içindesiniz.

YÜKSELEN BALIK BURCU: İletişim, anlaşma, iletişim aletleri ile ilerlettiğiniz işleriniz, anlaşmalar, kısa eğitim programı varsa kardeşlerinizin durumu. Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni bilgiler edinerek yeni görüş alanı belirliyorsunuz. Konumuzla ilgili bereket buluyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.