Piknik yapanlara şok!

 Edinilen bilgiye göre Kağıthane Hasbahçe Mesire alanında piknik yapan yapan bir ailenin üzerine ağaç devrildi. Olayda piknik yapan iki kardeş Sevdi Kösüre (16), ve Özge Kösüre (10) ve ismi belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Yaşanan olay sonrası çok sayıd

Piknik yapanlara şok!

 

Edinilen bilgiye göre Kağıthane Hasbahçe Mesire alanında piknik yapan yapan bir ailenin üzerine ağaç devrildi. Olayda piknik yapan iki kardeş Sevdi Kösüre (16), ve Özge Kösüre (10) ve ismi belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Yaşanan olay sonrası çok sayıda ambulans ve itfaiye bölgeye sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri ise ağacın devrildiği yerde incelemelerde bulundu. İlk incelemede ağacın kökünün kuruduğu ve çocukların sallanması nedeniyle devrildiği belirlendi.
 
Görgü şahitleri, "Çocuklar ağaçta salıncakta sallanıyordu. Çatır çatır sesler geldi Millet uyardı ama kaçana kadar ağaç devrildi" dedi. Yaralı kızların annesi Tülay Kösüre ise hastanede gözyaşları içerisinde olayları anlattı. Kösüre, "Bize bomba patladılar dediler. Biz o yüzden kendimizi yere attı. Eğer ağaç devrildiğini söyleselerdi kaçardık" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Hastanede tedavi edilen yaralılardan Sevdi Kösüre'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam