Otomobil iki Üniversiteliyi biçti!

İzmit'te deniz seviyesinden yüksekte olduğu için daha fazla kar alan Göndoğdu semtindeki Bayındırlık Konutları'nda bir otobolin kayarak Öğrencilerin otobüs beklediği durağa dalması sonucu biri ağır iki Öğrenci yaralandı.  Kazada Sena Çetin adlı kız Öğrenc

Otomobil iki Üniversiteliyi biçti!

İzmit'te deniz seviyesinden yüksekte olduğu için daha fazla kar alan Göndoğdu semtindeki Bayındırlık Konutları'nda bir otobolin kayarak Öğrencilerin otobüs beklediği durağa dalması sonucu biri ağır iki Öğrenci yaralandı.

 

Kazada Sena Çetin adlı kız Öğrencinin iki ayağı da parçalandı.

 

Kaza saat 17.00 sıralarında kalıcı deprem konutlarının yapıldığı Gündoğdu memtindeki Bayındırlık Konut Alanı 9. Ada yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Fatih Alp yönetimindeki 41 FA 239 plakalı otomobil yokuş aşağı inerken kar nedeniyle kayarak karşı şeride geçip Öğrencilerin otobüs beklediği durağa girdi. Kazada burada bulunan Kocaeli Üniversitesi'nde öğrenim gören ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi son sınıf Öğrencisi olduğu belirlenen Sena Çetin ile aynı fakültede öğrenim gören arkadaşı Serkan Kuruçay'a çarptı.

 

Kazayı Serkan Kuruçay hafif yaralarlar atlatırken Seda Çetin'in iki ayağı da parçalandı. Olay yerine gelen 112 Acis Ambulansı ile Kocaeli devlet Hastanesi'ne geçirilen Öğrenciler tedavi altına alınırken, Seda Çetin hemen amelayata götürüldü. Genç kızın iki ayağındaki kemiklerde de ağır hasar olduğu belirtildi.

 

Bu arada kazaya neden olan sürücü fatih Alp ise şok geçirdi. Fatih Alp de polis otosuyla tedavi için Devlet Hastanesi'ne getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam