Şener Şenol Hoca için ne dedi?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, NTV Spor Radyo’ya özel açıklamalarda bulundu. Şener, hakemlere sitem ederken, Şenol Güneş için ise ‘kulübeye inmeyecek de ne yapacak, yanımızda mı oturacak” dedi.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener bordo-mavili kulüpten gelen

Şener Şenol Hoca için ne dedi?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, NTV Spor Radyo’ya özel açıklamalarda bulundu. Şener, hakemlere sitem ederken, Şenol Güneş için ise ‘kulübeye inmeyecek de ne yapacak, yanımızda mı oturacak” dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener bordo-mavili kulüpten gelen “Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı’ndan istifa etsin” içerikli bildirinin yayınlanmasından az önce NTV Spor Radyo’nun yayınına katıldı ve ilginç tespitlerini kamuoyuyla paylaştı.

Bülent Yüksel ile Sportif Görüş programına konuk olan Şener “Şenol Hoca’nın kulübeye inip inmeyeceğini konuşmayalım, o işi biz çözeriz. Ama bu hakem hataları formsuzluktan değil” ifadelerini kullandı.

 

BÖYLE GİDERSE 9 PUAN DA KAPANIR 19 PUAN DA!

Sadri Şener, Şenol Hoca’nın bir daha kulübeye inip inmemesinden daha önemli konuların olduğunu belirtirken, “Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçında ilk ofsayt gol! İkinci devre 9 puanlık fark kapanır! Böyle giderse 19 punlık fark da kapanır! Şenol Hoca sinirlilik haliyle bunları söylemiş olabilir ama kendisi Türki’ye’nin en beyefendi hocalarından biridir, her insan gibi o da etten, kemikten, sinirden yapılmıştır. On kişiyle oynadığı bir maçta, hakem penaltıyı vermiyor… Devre arası büyük bir kulübün başkanı “Trabzonspor’a verilen penaltılar” diye bir açıklama yapıyor, ondan sonra penaltı verme yoluna gitmedi hiçbir hakem. Benim hep ısrar ettiğim konudur, yan hakem de uyarmadı Beşiktaş maçında. Ben hep MHK’ye “benim yan hakemim UEFA yan hakemi olsun” diye rica etmişimdir. Ama yapmıyorlar. Ondan sonra bu 9 puan kapanıyor, kafa kafayayız! On maçımız kalmış, bundan sonra bakacağız atamalara! Kimleri atayacak, Diyarbakırlı hakemleri mi atayacak?” diye konuştu.

 

ŞENOL HOCA KULÜBEYE İNMEYECEK DE NE YAPACAK, YANIMIZDA MI OTURACAK?

“Şenol Hoca ile az önce konuştuk, morali iyi, yolumuza devam ediyoruz” diyen Şener, “Kuralda Hoca’nın atılması gerektiği yazıyorsa, bu tepkiyi de işittiyse tribüne gönderebilir, O da gitti zaten. Ama orada da olaylar devam etti, bir hanımefendi ayakkabısını attı, gazetelerde var, magazin haberi herhalde…Ve olay bu noktaya geliyor, çok uzatmamak gerekiyor. Hoca kulübeye iner, niye inmesin? Hoca demiştir, üç maç inmez sonra iner. Tribünde bizim yanımızda ne yapacak? Kim inecek? Ben mi ineceğim kulübeye? Düzelir, hallolur o iş, kimsenin kuşgusu olmasın.İşin anafikri o değil, işin anafikri; iki büyük kulüp kafa kafaya gidiyor, biri farklı bir şekilde öndeyken hakem hatalarıyla bu fark kapanıyor!” dedi.

 

“FORMSUZLAR” DİYORDUM AMA BUNLAR FORMSUZLUK DEĞİL!

Şener, “Hakemler hakkında hep memnuniyetimi dile getiriyorum, sadece sorun olunca “formsuzlar” diyorum. Ama atamalara bakıyorum, sadece düz söylüyorum; Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçındaki yan hakem “ofsayt” diyebilirdi, hata! Veya “penaltı değil” diye uyarırdı, hata! Veya benim maçımda yan hakem bayrağını çeker, Tolga Özkalfaya’ya ısrarla “penaltı” diyebilirdi, hata! Bunlar formsuzluktan da çıkıyor gibi geliyor bana! Ispat edebilir misin? Edemezsin ama söylemek durumunda kalıyoruz. Mesala bugün yerel basın “Trabzonspor’u doğruyorlar” diye manşet atmış, benim konuşmalarımın çok kibar olduğunu yazmış. Haydi çık işin içinden! Bizim de doğratmamamız lazım. E tarzım o değil! Vurgulamadan olmuyor, olmuyormuş! Benim çok mu hoşuma gidiyor bunları söylemek?” şeklinde konuştu.

BİZİM MAÇLARIMIZA TRABZONLU HAKEM VERMEMELERİ DOĞRU, YA NİHAT MIZRAK?

Sadri Şener, “Nihat Mızrak’ın yaptığı doğru mu? Benim maçıma ne Barış Şimşek atanıyor, ne Abdullah atanıyor, doğrudur ama Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir arkadaşımdır, Diyarbakırlıdır, Aziz Yıldırım da Diyarbakırlıdır; maçın hakemi Diyarbakırlı! Doğru mu? Hakem kıtlığı mı var? Ben normalde maçların hakemi nerelidir, takip etmem ama takip edenler söyleyince buluyorum!” diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor