Sercan neden transfer edilemedi!

Bursaspor'un genç oyuncusu Sercan Yıldırım'ın olumsuz sonuçlanan transfer macerasının ardından Lokomotiv Moskova Başkanı Olga Smorodsky ilk kez konuştu. Smorodsky, genç futbolcunun transferinin, sağlık sorunları nedeniyle gerçekleşmediğini söyledi.  Lokom

Sercan neden transfer edilemedi!

Bursaspor'un genç oyuncusu Sercan Yıldırım'ın olumsuz sonuçlanan transfer macerasının ardından Lokomotiv Moskova Başkanı Olga Smorodsky ilk kez konuştu. Smorodsky, genç futbolcunun transferinin, sağlık sorunları nedeniyle gerçekleşmediğini söyledi.

 

Lokomotiv Moskova Başkanı Olga Smorodsky genç oyuncunun olumsuz sonuçlanan transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Smorodsky, "Yıldırım, son yıllarda neredeyse her maçta 90 dakika oynamış.

 

Ağrılarının yakın dönemde başladığı anlaşılıyor. 20 yaşında bir futbolcunun böyle sorunları olabileceğini hesaplamamıştık. O da ummuyordu. Diz problemleri bir yılda, beş yılda ya da sadece bir günde kendini belli edebilir. Risk alma şansımız yoktu.

 

Ne yazık ki Lokomotiv Moskova olarak daha önce sakat oyuncu transferi deneyimini yaşamıştık, hala hafızalarımızda tazedir bu transferler. Dolayısıyla şimdi önümüze bakıyoruz. Artık diğer adaylara yöneleceğiz" diye konuştu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor