Akyazıcı'nın eşi toprağa verildi

Trabzonspor eski yöneticilerinden Bülent Akyazıcı’nın eşi Ayşen Akyazıcı toprağa verildiTrabzonspor Divan Üyesi Nihat Kasımoğlu'nun kızı, Trabzonspor eski Genel Sekreterlerinden ve ANAP’ın eski il başkanlarından Bülent Akyazıcı'nın önceki gün vefat eden e

Akyazıcı'nın eşi toprağa verildi

Trabzonspor eski yöneticilerinden Bülent Akyazıcı’nın eşi Ayşen Akyazıcı toprağa verildi

Trabzonspor Divan Üyesi Nihat Kasımoğlu'nun kızı, Trabzonspor eski Genel Sekreterlerinden ve ANAP’ın eski il başkanlarından Bülent Akyazıcı'nın önceki gün vefat eden eşi Ayşen Akyazıcı bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Merhume Ayşen Akyazıcı bu gün İskenderpaşa Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bostancı’daki aile mezarlığında toprağa verildi.

aysen_akyazici_ic.jpg

Önceki gün hakkın rahmetine kavuşan Ayşen Akyazıcı için düzenlenen cenaze törenine Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, KTÜ Rektörü İbrahim Özen, Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, siyasi parti ve STÖ temsilcileri, spor, iş, medya ve eğitim camiasının önde gelen isimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam