Trabzon'da 2012 bütçesi görüşüldü

Trabzon 2012 yılı bütçe görüşmeleri Trabzon Valiliği’nde katılımın az olmasına rağmen yapıldı. Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve Trabzon Belediyesi Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu olmak üzere diğer belediye başkanlarının da katıldığı bütçe görüşmes

Trabzon'da 2012 bütçesi görüşüldü

Trabzon 2012 yılı bütçe görüşmeleri Trabzon Valiliği’nde katılımın az olmasına rağmen yapıldı. Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve Trabzon Belediyesi Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu olmak üzere diğer belediye başkanlarının da katıldığı bütçe görüşmesinde katı atık toplama işini üstlenen firma ton başına taşıma maliyetlerinde zam talep edince belediye başkanlarından tepki gördü.

Yüklenici firmanın 3 sene içerisinde 3’üncü kez ton başına çöp toplama işinden zam talep etmesi, ton başı alımda bu yıl 27 TL+KDV olan fiyatların, 2012’de 31 TL+KDV olması konusunda teklifte bulundu. Bu konuda hoşnutsuzluklarını bildiren belediye üyelerinden Kavaklı Belediyesi Başkanı Halil İbrahim Dervişoğlu “Zam yapılacağına mevcut borçlar ödenmeli” dedi.

Yüklenici firmanın ödenmeyen borçların tahsili için haciz yoluna gideceğini, belediyelerin asli görevlerinden olan çevre temizliği görevine dayanarak borçların ödenip Trabzon-Rize Katı Atık Birliği (TRABİKAB)’in yaşatılması gerektiğine vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler