En büyük geliyor doğrudur!

Biz kendi futbolcularımızı yerken bir hafta sonra oynayacağımız rakibimizin taraftarı biletleri tüketti bile; ama doğrudur söz konusu Türkiye'nin en büyüğü olunca biletlerinde tükenmesi doğal karşılanmalı.Fenerbahçeli taraftarlar, hafta sonu Kadıköy’de oy

En büyük geliyor doğrudur!

Biz kendi futbolcularımızı yerken bir hafta sonra oynayacağımız rakibimizin taraftarı biletleri tüketti bile; ama doğrudur söz konusu Türkiye'nin en büyüğü olunca biletlerinde tükenmesi doğal karşılanmalı.

Fenerbahçeli taraftarlar, hafta sonu Kadıköy’de oynanacak karşılaşmaya görülmemiş ilgi gösteriyor.

Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçı, biletlere gösterilen ilgi açısından F.Bahçe-Galatasaray derbisini bile gölgede bıraktı.

Dün sabah saatlerinde satışa çıkarılan biletlere yaklaşık 100 bin talep gelirken, Türk Telekom tribünü biletleri Fenerbahçe kart üyelerine birer tane satılmasına rağmen 17 dakikada tükendi.

Statta 33 bin kombine kart sahibi bulunuyor. Karşılaşmaya rakip taraftarlar alınmayacağı için yaklaşık 19 bin bilet satışa çıktı.

Özellikle kale arkaları ve maraton tribünlerine büyük ilgi gösteren sarı lacivertliler bu biletleri kısa sürede tüketti. Sadece az sayıda, 132 ve 305 TL arasında fiyatlarla satılan Fenerium biletleri kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor