Tamer Atasoy

Tamer Atasoy

Trabzonspor önemli bir avantajı kaçırdı

Trabzonspor, Süper Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu.

Trabzonspor'un 3 puan kaybı yaşadığı haftada Beşiktaş da Samsunspor ile berabere kalıp puan kaybı yaşadı. Her iki takım da kötü geçirdikleri sezonda 3. olmak adına eline gelen fırsatları elinin tersiyle itip adeta yarışı kızıştırıyor. Özellikle Trabzonspor bu hafta kazanabilse, ciddi bir avantaj sağlayabilirdi.

Son 3 maçta 2 mağlubiyet alsa da, Trabzonspor hala 3. olmak adına ciddi bir avantaja sahip. Hem Rizespor hem de Beşiktaş'ın 4 puan önünde.

Ligde zirve yarışından kopulunca, Karagümrük ile oynanacak olan Türkiye Kupası yarı final maçları, belki de bu sezonun en kritik maçları konumuna geldi.

Beklentilerin gerisinde kalınmış bir sezonda Türkiye Kupası önemli bir teselli olacaktır. Hem mevcutta olup yeni sezonda da kadroda olacak futbolcular için iyi bir öz güven sağlayacaktır hem de camiadaki karabulutları biraz olsun dağıtacaktır.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
SON YAZILAR