Şota'nın jokeri o olacak

Bordo-Mavililer, yeni sezonu sıkıntılı açıyor. Ligin ilk haftasında yarın kendi sahasında Bursaspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor’da 3 önemli ismin forma giyme ihtimali neredeyse sıfır.   Kaleci Onur Kıvrak’ın halen takımdan ayrı çalışması ve ağrılarının

Şota'nın jokeri o olacak
Bordo-Mavililer, yeni sezonu sıkıntılı açıyor. Ligin ilk haftasında yarın kendi sahasında Bursaspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor’da 3 önemli ismin forma giyme ihtimali neredeyse sıfır.
 
Kaleci Onur Kıvrak’ın halen takımdan ayrı çalışması ve ağrılarının devam etmesiyle ibrenin çevrildiği Esteban, formuyla nefes aldırdı. Hasta Yusuf’un oynaması da zor görünüyor. Orta sahada Mehmet Ekici’nin yokluğu ise Şota’yı bir hayli zorlayacak. Bu bölgenin tüm sorumluluğunu takımın en deneyimli yıldızı olan Mbia’ya veren Karadeniz temsilcisinin teknik patronu, forvette Cardozo’yu tek başına kullanacak, Mbia’yı ise Okay, Erkan, Özer ve Sefa ile destekleyecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler