Trabzonspor bombayı patlatıyor! 8 numarada anlaşma tamam

Trabzonspor merkez orta saha transferinde mutla sona çok yaklaştı.

Trabzonspor bombayı patlatıyor! 8 numarada anlaşma tamam

Yeni sezon için şimdiden kolları sıvayan Trabzonspor yönetimi, Abdullah Avcı ve teknik ekibin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Birçok pozisyona takviye yapmayı planlayan Trabzonspor yönetimi, 8 numara transferinde imza aşamasına geldi.

Trabzonspor'da Glasgow Rangers forması giyen John Lundstram için yapılan transfer görüşmelerinde önemli mesafe alındığı öğrenildi.

Sözleşmesi sona eriyor

8 numaranın yanı sıra 6 numara pozisyonunda da görev yapabilen 30 yaşındaki İngiliz oyuncunun sözleşmesinin bitecek olmasını fırsata çeviren Trabzonspor yönetimi, oyuncu cephesiyle yapılan görüşmelerde imza aşamasına geldi.

John Lundstram transferinin, son anda bir pürüz yaşanmaması halinde sezon sonu resmiyet kazanması bekleniyor.

ts-transfer.jpg

John Lundstram'ın Rangers performansı

Temmuz 2021'den beri İskoç ekibinde forma giyen deneyimli orta alan oyuncusu, 149 maçta 11 gol ve 9 asistlik performans sergilemiş durumda.

Lundstram daha önce Sheffield United, Oxford United, FC Blackpool, Yeovil, Doncaster Rovers, Leyton Orient ve Scunthorpe United formalarını da giymişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler