Şenol Güneş'in gözü Trabzonsporlu'da!

Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın sakatlığı nedeniyle orta sahada yaşanan sıkıntıyı gidermeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, son aday olarak Trabzonspor'un gözden çıkardığı Soner Aydoğdu'yu listesine aldı. Teknik direktör Şenol GüneşŞenol Güneş'in, bordo-mavi

Şenol Güneş'in gözü Trabzonsporlu'da!
Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın sakatlığı nedeniyle orta sahada yaşanan sıkıntıyı gidermeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, son aday olarak Trabzonspor'un gözden çıkardığı Soner Aydoğdu'yu listesine aldı. Teknik direktör Şenol GüneşŞenol Güneş'in, bordo-mavili takımı çalıştırdığı dönemde Trabzon'a aldırdığı Soner'in ismini yönetime verdi ve yönetime "Şartları araştırın" raporu verdi. Bunun üzerine siyah-beyazlılar, Şota Arveladze'nin "Kulüp bul" ze'nin dediği oyuncu için harekete geçti ve uygun şartları oluşturmaya hazırlanıyor. 
 
SÖZLEŞMESİ 2017'DE SONA ERİYOR 
Şenol Güneş'in yönetime verdiği raporda "Kötü bir oyuncu değil. Geçiş döneminde orta sahada bize yararlı olur. Patlama yapabilecek bir kapa- kapasitesi var" dediği belirtildi. Bu arada " 2012'de Trabzon'a transfer olan 24 yaşındaki g enç futbolcu Soner'in sözleşmesi ise 2017'de sona eriyor. Bonservisi 2 milyon euro servisi olan yıldız için Trabzonspor'un indirim yapabileceği de belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler