"Transfer asla bitmez"

Yeni sezonda Trabzonspor’un dümenine geçen teknik direktör Şota, camiaya 2015-2016 mesajları yolladı. Uzun yıllar önce giydiği formayı üzerinden çıkardıktan sonra da camianın gönlünde yer etmenin kendisi için çok özel bir duygu olduğunu hatırlatan Gürcü h

"Transfer asla bitmez"
Yeni sezonda Trabzonspor’un dümenine geçen teknik direktör Şota, camiaya 2015-2016 mesajları yolladı. Uzun yıllar önce giydiği formayı üzerinden çıkardıktan sonra da camianın gönlünde yer etmenin kendisi için çok özel bir duygu olduğunu hatırlatan Gürcü hoca, “Bir teknik direktör olarak avantajlarım çok. Benden, takımdan ne beklendiğini biliyorum. Hepimiz burada bu yükü kaldırmak için mazeretsiz çalışacağız” dedi.
 
‘Transfer asla bitmez’
 
Sezonu erken resmi maçlarla açtıkları için kamp etaplarında bazı aksamalar olduğunu, ancak Trabzon etabında bunu gidermek için uğraştıklarını da sözlerine ekleyen Karadeniz ekibinin efsane ismi, transfere dair ise şunları söyledi: Transfer sadece Trabzonspor’a lazım değil. Dünyanın en büyük kupalarını kazanan takımlar bile transfer yapıyor. Transfer asla bitmez. Ancak hep söyledim, bize katkı yapacak, gelip direkt oynayacak ya da yerine oynayan arkadaşını aratmayacak alternatifler lazım. Uzun süre hizmet etme koşulu da önemli. Biz bu anlamda şanslıyız. Önemli oyuncular aldık. Şu an için baktığınızda mevki mevki gerçekten de iyi bir kadromuz var. Şimdi kağıtta yazan bu kadroyu hep beraber sahada iyi bir takıma dönüştürmek için çaba harcıyoruz. Bu bir süreç elbette. O süreci ne kadar kısaltırsak o kadar başarılı oluruz. Taraftar da küsmesin, bu takım onların takımı. Gelsinler ve desteklesinler.    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler