Erkan: Daha fazlasını yapacağız!

Trabzonspor yarın İstanbul deplasmanında zorlu bir Başakşehir sınavı verecek.   Bu 90 dakikadan çıkacak sonuç Trabzonspor’un üst sıralara tekrar tutunması adına büyük önem taşıyor. Bordo-Mavililer’in yıldızlarından Erkan Zengin, İstanbul sınavı ve sonrası

Erkan: Daha fazlasını yapacağız!
Trabzonspor yarın İstanbul deplasmanında zorlu bir Başakşehir sınavı verecek.
 
Bu 90 dakikadan çıkacak sonuç Trabzonspor’un üst sıralara tekrar tutunması adına büyük önem taşıyor. Bordo-Mavililer’in yıldızlarından Erkan Zengin, İstanbul sınavı ve sonrası için iddialı konuştu. 
 
Artık ortaya koyacakları futbolla olası hakem hatalarını bile gündemin uzağında tutacaklarını kaydeden deneyimli futbolcu, “Sezon başında tüm Türkiye, Trabzonspor’un futbolunu konuşuyordu. İlk 4 hafta sonunda şampiyonluğumuz bile konuşuluyordu. Bunu yapanlar bizlerdik. Yine ve daha fazlasını yapacağız. Ligde şu an için bitmiş bir durum yok. Biz nasıl takıldıysak herkes takılabilir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler