Ziraat Türkiye final mücadelesi Kocaeli'nde mi?

Ziraat Türkiye Kupası finalinin nerede oynanacağı merak konusu olmuş durumda. İşte karşılaşmanın oynanacağı şehir hakkında detaylar...

Ziraat Türkiye final mücadelesi Kocaeli'nde mi?

Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselen takımlar belli oldu. Beşiktaş, Ankaragücü'nü eleyerek ilk finalist olurken, Trabzonspor da yarı final rövanş maçında Karagümrük'ü 4-0'lık net bir skorla geçerek finale adını yazdırdı. Şimdi gözler, finalin nerede oynanacağına çevrildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), final maçının hangi stadyumda gerçekleştirileceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Ancak edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda yanlış gübre kullanımı sonucu zeminde meydana gelen sorunlar nedeniyle bu stadyumun kullanılması düşük bir ihtimal olarak görülüyor. Adana'da ise maç günü beklenen yüksek sıcaklıklar nedeniyle bu şehrin şansının zayıf olduğu belirtildi.

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin Kocaeli Stadyumu'nda oynanacağı yüksek ihtimal olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler