Şota: Sonuna kadar mücadele edin!

Trabzonspor'da Başakşehir maçı öncesi kaptan Onur ile arasındaki buzları eriten, Mehmet Ekici'ye de uzun bir aradan sonra taktik antrenmanlarda 11'de şans tanıyan Şota, umutlu konuştu.   Ligde her geçen gün oyun yapısı olarak daha çok istedikleri noktaya

Şota: Sonuna kadar mücadele edin!
Trabzonspor'da Başakşehir maçı öncesi kaptan Onur ile arasındaki buzları eriten, Mehmet Ekici'ye de uzun bir aradan sonra taktik antrenmanlarda 11'de şans tanıyan Şota, umutlu konuştu.
 
Ligde her geçen gün oyun yapısı olarak daha çok istedikleri noktaya geldiklerini belirten Gürcü teknik adam, "Zamana ihtiyacımız olduğunu söylemiştik. Oyuncularımız bizim sahada neler yapmak istediğimizi çok iyi kavradı. Şu anda geçmişe oranla çok daha güçlü ve birbirini sahiplenen bir takım olduğumuzu söyleyebiliriz" dedi. 
 
Gürcü teknik adam, oyuncularına da uyarılarda bulunarak, "Sahada kırılgan olmayın, sonuna kadar mücadele edin. Bu forma bunu gerektirir. Rakibe geride olsak da asla bu maçı bırakmayacağımızı hissettirmemiz gerekiyor. Eğer bunu başarırsak taraftarlarımızın da bize olan inancını katlayarak artırırız" şeklinde konuştu.
 
Şota, sürekli aynı 11'de oynanamamasıyla ilgili olarak ise şöyle konuştu: "Bu oyuncu kadromuzun ne denli kaliteli olduğunu gösterir. Tüm oyuncularımız oynamak istiyor ve ben de buna göre değerlendirme yapıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler