Trabzonspor - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, Süper Lig'de 36. hafta mücadelesinde İstanbulspor'u konuk edecek. Trabzonspor - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Trabzonspor - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda Karagümrük deplasmanında 4-0 kazanarak adını finale yazdıran Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 36. hafta mücadelesinde İstanbulspor'u konuk edecek.

Trabzonspor ile İstanbulspor arasındaki müsabakayı hakem Emre Kargın yönetecek. Kargın'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Hüseyin Aylak yapacak. 4. hakem ise Ömer Faruk Gültekin olacak.

Trabzonspor - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Trendyol Süper Lig'de 36. haftanın tüm maçlar 12 Mayıs Pazar günü 19.00'da oynanacak. Buna göre Trabzonspor - İstanbulspor mücadelesi de Pazar günü 19.00'da Papara Park'ta oynanacak.

Trabzonspor - İstanbulspor maçı hangi kanalda?

Trabzonspor - İstanbulspor müsabakası Bein Sports ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Mücadele öncesi iki takımın son durumu

Trabzonspor, Trenddyol Süper Lig'de 58 puanla 3. sırada yer alıyor. Küme düşmesi kesinleşen İstanbulspor ise 16 puanla ile son sırada.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler