TSYD Trabzon’un yeni yönetiminden Haber61’e ziyaret!

TSYD Trabzon Şubesi seçim sonrası basın kuruluşlarını ziyaret ediyor.

TSYD Trabzon’un yeni yönetiminden Haber61’e ziyaret!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Başkanı Selçuk Kılıç ve yönetimi seçim sonrasında Basın kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Bu kapsamda Haber61’e ziyarette bulunan TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Selçuk Kılıç, Yunus Emre Sel, Özer Çalık, Nurgül Günaydın, Yahya Karabina ve İsmail Düzgün, İmtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, Genel Müdür Ergün Hardaloğlu, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Tuncay Lakot’la bir araya geldi.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Selçuk Kılıç, “Seçimlerden sonra meslektaşlarımızla buluşmayı planladık. Trabzon'da spor gazeteciliği yapmanın zorluklarını ve onurunu bilen bir ekip olarak, mesleki dayanışmayı artırmayı hedefliyoruz. Yeni hedeflerimize ulaşmak için üyelerimizin fikirleri önemli. Türkiye Spor Yazarları Derneği olarak, meslektaşlarımızın işlerini en iyi şekilde yapmalarını sağlamak için çabalıyoruz ve iletişimimizi güçlendirerek daha iyi işler yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Akıncıoğlu ve Haber61 ekibi ziyaret için Başkan Kılıç ve yönetimine teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber