Flaş gelişme! Trabzonspor'un eski başkanı TFF başkanlığına aday oldu

Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkanlığına aday oldu.

Flaş gelişme! Trabzonspor'un eski başkanı TFF başkanlığına aday oldu

Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu duyurdu.

Konuyla ilgili olarak konuşan Hacıosmanoğlu, "Futbolun adil yönetilmeye ihtiyacı var. Bunun da yolu FIFA’ya UEFA’ya bağlı bir kurum TFF. Onun da kural ve kaideleri belli. Kurumlarıyla beraber federasyonun yönetilmesi lazım. Onları da yönetilmesi için iradeyi koyacak başkana ihtiyacı var Türk futbolunun" dedi.

Mehmet Büyükekşi göreve gelmeden önce Ahmet Nur Çebi'nin, aday olması için çağrıda bulunduğunu ifade eden İbrahim Hacıosmanoğlu, "Israr ettiler ancak sporun içine girmek istemediğimi söyleyerek kabul etmedim. Ancak şimdi gelinen noktada Türk futbolunun adil yönetilmeye ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

Görüştüğü kulüp ve başkanlar olduğunu kaydeden Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor zaten benim mensup olduğum kulüp. Onu saymanıza gerek yok. Başka büyük kulüpler de var" dedi.

iho.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor