Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Kaya 1 Mayıs kutlamalarına katıldı "Kula kulun olmadığı..."

Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına katıldı.

Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Kaya 1 Mayıs kutlamalarına katıldı "Kula kulun olmadığı..."

Ortahisar belediye başkanı Ahmet Kaya 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlamalarında yer aldı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “Bu güzel topraklarda, huzur, birlik beraberlik içinde, emeğin ve alın terinin karşılığını alabildiği, sömürülmediği, ezenin ezilenin olmadığı, kula kulluğun olmadığı, insanca bir düzenin olduğu bir cennet vatan umuduyla, herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Trabzon 1 Mayıs Düzenleme Kurulu tarafından organize edilen 1 Mayıs programına katılan Başkan Kaya, Cumhuriyet Caddesi’nden başlayarak Maraş Caddesi istikametinden devam eden kortej yürüyüşü sırasında vatandaşlarla selamlaşıp, horon oynadı.

ahmetkayachp.jpg

BAŞKAN KAYA: “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA BAYRAMINI KUTLUYORUM”

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün, emeğin gereken değeri görmediği, işçi haklarının işçileri korumakta yetersiz kaldığı bir ortamda kutlandığını dile getiren Başkan Kaya, “Çocuk işçilerin zorlu koşullarda çalıştırıldığı, kadın emeğinin değersizleştirildiği, kayıt dışı çalışmadan iş cinayetlerine, gelir dağılımındaki adaletsizlikten sendikasızlaşmaya pek çok sorunun yaşandığı bir dönemdeyiz.

Emekçilerimizin, yaşam standartlarının yükseleceği, barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek özlemiyle; emeğin, dayanışmanın, özgürlüğün ve demokrasinin bayrağını hep birlikte dalgalandıracağız.

Bu güzel topraklarda, huzur, birlik beraberlik içinde, emeğin ve alın terinin karşılığını alabildiği, sömürülmediği, ezenin ezilenin olmadığı, kula kulluğun olmadığı, insanca bir düzenin olduğu bir cennet vatan umuduyla herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler