Trabzon Beşikdüzü'nde Barış Öztürk Farkı: Cumhur İttifakı Adayından Yenilikçi Projeler ve Yoğun Katılımlı Toplantılar

Beşikdüzü'nde Cumhur İttifakı adayı Barış Öztürk, yenilikçi projeleri ve toplantılardaki yoğun ilgi ile dikkat çekiyor. Bölgenin gelişimine odaklanan Öztürk, halkın desteğini kazanıyor.

Trabzon Beşikdüzü'nde Barış Öztürk Farkı: Cumhur İttifakı Adayından Yenilikçi Projeler ve Yoğun Katılımlı Toplantılar

Trabzon'da Beşikdüzü'nde Cumhur İttifakı'nın adayı olarak öne çıkan Barış Öztürk, Beşikdüzü'nün geri kaldığını ve hak ettiği hizmeti yıllardır bulamadığını toplantılarda sıkça dile getiriyor.

Eksiklere dair üç boyutlu ve videolu anlatımlar ile sunduğu projeler ise Beşikdüzü halkı tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Katıldığı toplantılarda projelerini somut şekilde Beşikdüzü halkına anlatan Öztürk, bu anlamda Beşikdüzü adayları arasında öne çıkmayı sürdürüyor. Köylere yaptığı ziyaretler ile göz dolduruyor, organize edilen toplantılara katılım oranı ise dikkatlerden kaçmıyor.

Cumhur İttifakı'nın adayı Barış Öztürk'ün düzenlediği kıraathane, mahalle ve köy toplantılarında salonların ve mekanların doluluk oranı, her geçen gün artış göstererek devam ediyor.

Beşikdüzü'nün birçok alanda hızla ilerleyebileceğini vurgulayan Öztürk, tüm alanlarda geliştirdiği projelerini her fırsatta halka aktarıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber