Trabzon'da Tonya Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Veysel Kurt; ''Sevdam halkımız ve Tonya'dır''

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt, ''Sevdam halkımız ve Tonya'dır'' dedi.

Trabzon'da Tonya Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Veysel Kurt; ''Sevdam halkımız ve Tonya'dır''

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt, kendilerine yönelik incitici üslubu reddederek kucaklayıcı olmaya devam edeceklerini söyledi.

Bağımsız aday Kurt; “Fani bir bağımsız adayım. Altı aydır sahadayım. Ne saha çalışmamda ne de kürsü açıklamalarımda ötekileştirici dil kullanmadım. "Kucaklayacağım" dedim. "Seveceğim" dedim. Seveceğim dememden, çok rahatsız oldunuz. Koca koca bakanlarla, vekillerle geldiniz, "Sirk cambazı" dediniz. "Korsan siyasetçi" dediniz. "Gölgemizde işgalci" dediniz. "Medya trollerinizle bir faniye hep birlikte saldırdınız. Bugüne kadar görmediğiniz, işitmediğiniz, yok saydığınız bir bağımsız Veysel’e ordularla saldırdınız. Aday benim ve adayınızdan başkasına lafım olmamıştır. Her lafınızda on yıl önceye gitmeler, arayıp vatandaş tehdit etmeler, beni destekleyen vatandaşın bahçesinden geçen suyu kesmeler. Şimdi de çok cici görünmeye çalışmalar. Kusuru bir bağımsız faniye atmaya çalışan ısmarlama cümleler. Bende saldırı olmaz, ağır söz olmaz, iftira olmaz, oy için yalan olmaz, söylediğini inkar olmaz. Sevmekten başka kusurum olmaz. Halkımız her şeyi görüyor. Hezeyanda bulunuyorum ve tekrarlıyorum, sizden partiliyim. Hepinizi seviyorum. Sevdam halkımız ve Tonya'dır Abim, trol kardeşlerim, saygıyla arz ederim.” dedi.

sevdam-tonya112.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler