Başkan Genç: "Karadağ yolunu Vakfıkebir'e indireceğiz"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç “Muhammet Balta Başkanımızın sözü benim sözümdür” ifadelerini kullanarak değerlendirmelerde bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ahmet Metin Genç Vakfıkebir’e Muhammet Balta ile hizmet getireceklerini söyledi.

VAKFIKEBİR’DE YENİ HİZMET DÖNEMİ BAŞLIYOR

Proje tanıtım toplantısına katılan Başkan Genç, “Muhammet Balta Başkanımızın sözü benim sözümdür. Birlikte Cumhur İttifakı’mızın belediye başkan adayları olarak 31 Mart’ta yetkiyi alacak ve çalışmaya başlayacağız. Bunun için hazırız ve kararlıyız” dedi.

KARADAĞ YOLUNU VAKFIKEBİR’E İNDİRECEĞİZ

Karadağ yolunun 8 km’sinin tamamlandığını belirten Başkan Ahmet Metin Genç, “İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanınız olarak ben, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta beyle birlikte buradan rekor bir oyla çıkacağız ve Ankara’ya gittiğimizde ilk işlerimizden bir tanesi Karadağ yolumuzu, o güzel yaylamızın yolunu bitirmek olacak” diye konuştu.

BAŞKAN BALTA İLE YAPILACAKLARINI SIRALADI

Başkan Genç, “Karadağ’dan Deregözü’ne gelirken Komandıra’ya da 10 km yol olduğunu biliyorum. 10 km’si Tonya tarafından yapıldı. Nasip olacak 10 km’sini de Muhammet kardeşimizle yapacağız. Sayın Bakanım, Adil Karaismailoğlu söz verdi. Vakfıkebir’in evladı ve ben sandığı patlatıp, Ankara’ya gideceğiz. Karadağ yolumuzu hem Deregözü’ne hem de Komandıra’ya bağlayacağız” dedi.

Başkan Genç: "Karadağ yolunu Vakfıkebir'e indireceğiz"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber