Arsin Belediyesi'nin Ankara Trabzon Tanıtım Günleri'ndeki standına ziyaretçi akını

Arsin Belediyesi'nin Ankara Trabzon Tanıtım Günleri'ndeki standı yoğun ilgi gördü.

Arsin Belediyesi'nin Ankara Trabzon Tanıtım Günleri'ndeki standına ziyaretçi akını

Ankara'da 25-28 Nisan tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri'nde Arsin Belediyesi standı siyasiler ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, standı ziyaret eden hemşehrilileri ile kucaklaşarak hasret giderdi.

Standı ziyaret edenler, Arsin'in yemyeşil yaylaları, eşsiz manzaraları ve tarih kokan eserleri hakkında bilgiler edindi. Ayrıca, Arsin'in coğrafi işaretli ürünü Foşa Fındığının tadına bakma imkanı buldu.

arsin-standina-buyuk-ilgi-1.jpg

"ARSİN'E OLAN İLGİNİN DAHA DA ARTACAĞINA İNANIYORUZ "

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, yaptığı açıklamada, "Trabzon Tanıtım Günleri'ne katılarak ilçemizin doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel değerlerini Ankaralılara tanıtmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Standımıza gösterilen ilgiden dolayı da çok memnunuz. Düzenlenen bu program sayesinde Arsin'e olan ilginin daha da artacağına inanıyoruz" dedi.

arsin-standina-buyuk-ilgi-2.jpg

"ARSİN'İMİZİ TURİZM CENNETİNE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ"

Arsin'in turizm alanında potansiyelinin çok yüksek olduğunu vurgulayan Başkan Bilgin, "İlçemizin keşfedilmemiş bir doğal güzelliği var, biz turizm alanında gerçekleştireceğimiz çalışmalarımız ile Arsin'imizi Türkiye'de ve hatta dünyada tanınan bir konuma getireceğiz. Arsin'imizi turizm cennetine dönüştüreceğiz." dedi

Standı ziyaret eden vatandaşlar da Arsin'e hayran kaldıklarını ve en kısa sürede ilçeyi ziyaret etmek istediklerini ifade ettiler.

arsin-standina-buyuk-ilgi-3.jpg

arsin-standina-buyuk-ilgi-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler