AK Parti Maçka Belediye Başkan Adayı Koray Koçhan projelerini tanıttı! Maçka'ya 24 proje

AK Parti, Maçka için proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Maçka Belediye Başkanı ve AK Parti Maçka Belediye Başkan Adayı Koray Koçhan yeni dönem için yapmayı planladığı projelerini tanıttı.

Maçka Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Trabzon eski Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

kochan-2.webp

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, ustalık döneminde hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek katılım gösteren herkese teşekkür etti.

"31 MARTTA MAÇKA'DAN ÇOK GÜZEL BİR SES GELECEK"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu yaptığı konuşmada "Hizmet yarışına talibiz ve hizmet yarışına Maçka'da devam edeceğiz. Bugün Koray Başkanımız ustalık döneminde çalışmaya devam edecek. 31 Mart'ta Maçka'da çok güzel bir ses vereceğiz ve Maçka AK Belediyecilik ile devam edecek inşallah" dedi.

"BU SEÇİM MAÇKA'NIN SEÇİMİ"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu yaptığı konuşmada "Maçka bu seçimde fark yaratacak ilçeledden biri. Maçka'dan rekor bekliyoruz. Bu seçim Maçka'nın seçimi. Bu seçimde Maçka'nın farkını ortaya koyalım. Bu seçim sadece Koray Başkanın değil hepimizin seçimi" dedi.

kochan-4.webp

"SIKMADIK EL DOKUNMADIK KİŞİ KALMAYACAK"

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın "Bende Maçkalıyım. Tarihi ipek yolunun geçtiği noktalardan biri. Tarihi özelliğini belirtmek lazım. Bütün misafirlerimizi Sümela ve Hamsiköy'e getirmeden yola koymazdık. O nedenle önemini bilmek lazım. Maçka'mızı AK Parti ile buluşturduğu gündem itibaren Koray Başkanın yaptığı hizmetlere şahit olduk. Bu hizmetleri daha ileriye taşıyacağını biliyorum. Sıkmadık el dokunmadık kişi kalmayacak. Geçtiğimiz seçimde çok güzel bir oy oranı aldık, bunu daha ileriye taşıyacağız." dedi.

"MAÇKA'DAN REKOR OY BEKLİYORUM"

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç yaptığı konuşmada "Doğup büyüdüğüm topraklarda olmak ve bu topraklara yeni bir hizmet anlayışıyla buradayız. Ülkemizin yeniden ayağa kalkması adına kurulan AK Partimiz Trabzon'da teşkilatlanmaya başladığında 28 yaşında ısrarla yönetime talip olan bir genç olarak o günlerde Maçka Koordinatörüydüm. Muhtar bile olamaz deniliyor. Yarın başına ne gelir belli değil deniliyordu. Yönetici arayıp bulamıyorduk. O zor zamanlarda AK Partiyi Maçka'mızda da teşkilatlandırıyorduk. Bakı nereden nereye geldik. Ortahisar Belediye Başkanıydım ama ilçemden elimi çekmedim. Nasip oldu yaptık, şimdi daha güzellerini yapacağız. Maçka'mıza yapacağımız hizmetler bir pozitif ayrımcılık değil alamadığı hizmetleri alacak. Koray başkanımızın projelerinin takipçisi ve destekçisi olacağız. Maçka'mıza yapılan hizmetlere teşekkür ediyoruz. Aynı anlayışla hizmet ederek Maçka'mıza en güzel hizmetleri Maçka'ma kazandırmayı Allah bize nasip eder inşallah. Trabzon'umuz zor bir coğrafya. Maçkalı bir belediye başkanının ilçesi rekor oyla ortaya çıkar. Bunu bekliyorum" dedi.

kochan-5.webp

"SİZLERDEN GÜÇLÜ BİR DESTEK İSTİYORUZ"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu yaptığı konuşmada, "Maçka'nın gelişmesi ve büyümesi için çok önemli işler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. 29 mayısta çok güzel bir oy aldık. Bunu yukarı çıkarmamız lazım. Trabzon'da yüzde 75 Maçka'da yüzde 80 oy bekliyoruz. Türkiye eski Türkiye değil. Güney Çevre yolunun temelini attık. Bu yol Maçka için ayrı bir öneme sahip. Bu yatırımlarla Trabzon Limanını Basra Körfezine bağlıyoruz. Bunları vatandaşa anlatacağız, vatandaşlar da oylarına neden talip olduğumuzu bilmeleri lazım. Ne kadar yüksek biroyla bizi desteklerseniz biz de o güçle o kadar fazla hizmet getirmek için çalışacağız. Maçka'da Koray kardeşimiz yine sizden hizmet için müsade istiyor. Ona en fazla oyla destek olmamız lazım. İşimiz hizmet gücümüzü de aziz milletimizdne alıyoruz dememizin gerekçesi budur. Sizlerden güçlü bir destek istiyoruz. Hizmette sınır yok. Hizmet AK Partinin işi" dedi.

kochan-1.webp

Maçka için hazırlanan başlıca projeler şu şekilde sıralandı;

1 - Şehit Eren Bülbül Gençlik ve Kadın Yaşam Merkezi
2 - Büyük Osmanlı Camii
3 - Kentsel Dönüşüm Projesi
4 - Konkasör Tesisi
5 - 3. Etap Toki Projesi
6 - Maçka Müzesi
7 - Maçka Doğalgaz 3. Ve 4. Etap
8 - Sıcak Yuvam 2. Etap Projesi
9 - Aile Destek Merkezi
10 - Esiroğlu Doğalgaz Çalışması
11 - Esiroğlu bölgesi çevre düzenlemesi
12 - Esiroğlu bölgesi park ve peyzaj düzenlemesi
13 - Maçka Şelaleleri projesi
14 - Atasu Barajı Seyir Terası ve Çevre Düzenlemesi
15 - Kuştul Manastırı yol ve çevre düzenlemesi
16 - Çataltepe Şehitliği yol ve camii projesi
17 - Maçka Köy Değirmenleri Projesi
18 - Belediye Toplantı ve Düğün Salonu Projesi
19 - Yöresel Ürün Üretim ve satış reyonları
20 - Maçka Köprü Projeleri
21 - Atasu Işıklar küçük camii
22 - Güneş Enerji Santrali Projesi
23 - Tüm mahalle içi yolları betonlama projesi
24 - Büyük makine parkı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber